horoszkóp

A fülig szerelmes Paris Hilton az olcsó szállást kedveli

2008.04.09. 15:05
Az örökösnő Liverpoolban egy kétcsillagos, kissé kétes hírű hotelben szállt meg. Igaz, már éjfélkor távozott párjával, Benji Maddennel, aki aznap a városban koncertezett zenekarával. Szemtanúk szerint Hilton fülig szerelmes, és ezt a celeb is megerősítette egy blogbejegyzésében. A kapcsolatnak egyedül Madden sógornője, Nicole Richie nem örül, mivel úgy érzi, hogy Hilton, vagyis legjobb barátnője mindenben utánozza őt.

Úgy tűnik, hogy Paris Hiltont nem kötelezi a név, és szeret kevésbé drága szállodákban pihenni. A Bors információi szerint amikor egy héttel ezelőtt Budapesten járt, egy 46 eurós, vagyis 11.500 forintos szobában hajtotta álomra a fejét a négycsillagos Novotel Budapest Congress szállodában. Angliában sem volt másképp. Paris Hilton - aki aktuális pasiját, a Good Charlotte gitárosát kísérgeti körbe a világon - ugyanis Liverpoolban egy olyan egyágyas szobát vett ki egy helyi szállodában, ami csak 45 font (közel 14 ezer forint) egy éjszakára.

A vendégek a kétcsillagos Lord Nelson Hotel honlapján csupa jót írnak a szállásról, állítólag a személyzet nagyon kedves, ez a legjobb hely a városban, és csak ajánlani tudják. A Lord Nelson szóvivője szerint ezzel az örökösnő is egyetértett. „Paris annyira kedves, két lábbal áll a földön. Nagyon tetszett neki a hotel, azt mondta, hogy bájos” – nyilatkozta Zoe Tarrach a Metro című lapnak. A celeb mindenesetre nem maradt sokáig a szállodában, röviddel éjfél után már ki is jelentkezett.

Szállás a vöröslámpás negyedben

A Mirror információi szerint azonban a város vöröslámpás negyedében található hotel meglehetősen kétes hírnévnek örvend. A Lord Nelson ugyanis kitűnő menedék az éppen tilosban járó üzletemberek számára. Tavaly pedig kisebb felháborodást keltett, amikor az egyik itt megrendezett konferencián egy olyan hölgy szolgált fel, aki csak egy bugyit viselt. A szemtanúk szerint Hiltonék egy sáros Range Roverrel érkeztek a helyszínre, és csak egy szobát vettek ki. Miközben Benji Madden próbált, barátnője a szobában maradt, majd a bárban elszürcsöltek egy vodkát. „Amikor egyre többen próbáltak autogramot kérni tőlük, Benji szólt a biztonsági őröknek, hogy tartsák távol az embereket” – nyilatkozta a lap egyik informátora.

Képaláírás

Egy 21 éves rajongónak, bizonyos Ali Williamssznek mindenesetre sikerült elcsípnie néhány intim pillanatot. „Paris nagyon csendes volt. Megkérdeztem, hogy készíthetek-e egy képet. Azt mondta, rendben, csak először lerakja a csomagjait. Körülbelül fél kilenckor jött ki a koncertről, és visszament a hotelbe. Még mindig rajta volt a napszemüveg. Benji éjfélkor távozott a hotelből. Megengedte, hogy lefotózzák, és aláírásokat osztogatott. Végig fogták egymás kezét”.

Fülig szerelmes

Úgy tűnik, Paris Hilton valóban fülig szerelmes Benji Maddenbe. Ezt bizonyítja az egyik bejegyzés is MySpace oldalán. A celeb itt kifejti, hogy még soha nem volt ilyen boldog, és párja egy nagyon csodálatos ember. Aranyosnak találja a banda többi tagját is, és állítólag az összes számukat tudja kívülről. A szőke celeb ezután ódákat zeng azokról, akik jelentkeztek legújabb valóságshowjába, aminek keretében megpróbálja megtalálni legeslegjobb barátnőjét. Majd kifejti, hogy milyen óriási élmény volt, amikor bemutatta cipőkollekcióját Kanadában. Vagyis Paris Hilton a fellegekben jár, és alig várja, hogy gyermeket szülhessen aktuális kedvesének. Bennfentesek szerint ugyanis többek közt ezen okból kísérte el pasiját a turné minden egyes állomására.

A DigitalSpy információi szerint Paris Hilton kebelbarátnője, Nicole Richie azonban nincs elragadtatva az ötlettől. Lionel Richie fogadott lánya ugyanis dühös, hogy ő nem kísérhette el gyermekének apját, Benji Madden ikertestvérét a turnéra, mivel otthon kellett maradnia három hónapos kislányukkal, Harlow-val. „Iszonyatosan dühös, amiért Paris a pasijával és a fivérével lóg. Ha Paris teherbe esik, teljesen kiborul majd. Szerinte Paris mindent leutánoz, amit ő csinál” – nyilatkozta egy ismerős a Star magazinnak. Mindenesetre úgy tűnik, az érzés kölcsönös. Benji Madden ugyanis az edinburgh-i koncerten két dalt is küldött kedvesének – olvasható a Daily Record oldalán. Pár héttel ezelőtt Madden előszületésnapi buliján pedig egymás monogramjával díszített gyűrűket viseltek.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft