Drogtesztet végeznek Britney Spears fiain

2007.12.20. 17:06
Az énekesnő maga kérte a hatóságokat a vizsgálat elvégzésére, mert szerinte exférje mariuhánás cigit szív gyerekeik jelenlétében. Ha igaza van, akár vissza is kaphatja a Federline-nak ítélt kétéves Sean Prestont és az egyéves Jayden Jamest.

Britney Spears két fián drogtesztet végeznek a hatóságok: az érdekesség ebben, hogy a rendszeresen drogfüggőséggel gyanúsított énekesnő maga kérte a vizsgálatot, mert szerinte exférje a gyerekek társaságában marihuanát szív.

Gyerekei másodlagos fogyasztók lehetnek

Klikk!

"Britney azt gyanítja, hogy Kevin a fiúk előtt füvezik. Azt mondta, érzi a füst szagát a gyerekek haján és ruháin, miután nála voltak" - állt elő Britney Spears egyik ismerősére alapozva a hírrel a Life&Style magazin. Az énekesnő megkérdezte ügyvédeitől, hogyan lehetne drogtesztet végezni fiain, a kétéves Sean Prestonon és az egyéves Jayden Jamesen. A szakértők szerint a másodlagos fogyasztás a hajból kimutatható, így csak annyit kell tennie, hogy levág egy-egy fürtöt a fiúk hajából, miután elhozza őket Federline-tól, és beadja megvizsgáltatni. Egy szakértő szerint a vizsgálat 4-5 napon belül kimutatja, hogy használtak-e drogot a gyerekek környezetében az elmúlt két hétben. A Life&Style magazin szerint ha bebizonyosodik, hogy Federline valóban a gyerekek társaságában drogozik, és ezzel kiteszi őket a másodlagos drogfogyasztás veszélyének, Britney Spears akár vissza is nyerheti az elveszített gyerekfelügyeletet. Érdekesség, hogy az énekesnő ezt akár maga is tudhatná: tavalyi önkopasztásának hátterében sokak szerint az állt, hogy attól tartott, az akkor induló gyerekelhelyezési perhez kapcsolódó vizsgálatok során az ő hajából is kimutatják a kábítószerhasználat nyomait.

Most már biztosan nagynéni lesz

Eközben már 16 éves kishúga is elegendőt témát szolgáltat: Jamie Lynn Spears, aki tegnap jelentette be, hogy gyermeket vár, ma már azt is elárulta, egyedül neveli fel a bébit. Arról pedig, hogy valójában együtt van-e az apával, ellentmondásos hírek látnak napvilágot. A People szerint a boldogság idillinek tekinthető, mivel egy ismeretlen informátor azt állítja: Aldridge nagyszerűen gondját viseli Jamie Lynn Spearsnek, aki mindig számíthat rá. Emiatt pedig a szülei is istenítik a 18 (más források szerint 19) éves Aldridge-et, aki lányukat rendszeresen fuvarozgatta a Zoey 101. című sorozat forgatására (más források szerint a templomban ismerkedtek meg). "Igaz, hogy nem tervezett gyereket, de amiben tud, segít Jamie Lynnek, biztos és nagyon jó apa lesz" - nyilatkozta egy közeli ismerős a People magazinnak. A Life&Stlyle viszont úgy tudja, a kishúg és a gyermek apja már nincsenek együtt. "Már nem randiznak, Aldridge még maga is gyerek. Nem tervezik a házasságot" - véli tudni az informátor.