horoszkóp

Britney Spears ordenáré és rosszul bánik a kutyáival

2006.12.19. 19:02
Rég írtunk már Britney Spearsről, ami persze nem jelenti azt, hogy az elmúlt héten ne mutatta volna meg valamijét. Ezen a héten egy teljesen átlátszó csipkeruha volt műsoron, valamint kivillanó mellbimbók, és a legrosszabb kutyatulajdonos-vándorserleg.

Britney Spears amúgy is aggódó mamája számára biztos emlékezetes volt a saját születésnapi partija, amit a New York-i Dominick étteremben rendeztek neki vasárnap. Lányának ugyanis sikerült olyan ordenáré módon öltözve beállítania a helyre, amivel ismét bekerült a hírekbe.

Kombiné, kombiné


Fotó: HotShotsWorldwide

Az énekesnő egy szinte teljesen átlátszó, fekete csipkeruhát húzott, ami látni engedte, hogy alá fekete bugyit és egy rettenetes rózsaszín melltartót vett. Persze eddigi gyakorlata alapján már az is értékelhető, hogy most - nyilván a mama születésnapjára való tekintettel - legalább vett alsóneműt, még ha ezekről a darabokról így ránézésre nem hinnénk, hogy a Victoria's Secrettől lennének.

Az X17Online megszólaltatott egy szemtanút, aki szerint "Ezúttal legalább a bugyiról nem feledkezett meg, bár nem is tudom, minek vette fölé azt a ruhát, tök átlátszó volt. Mindent látni lehetett! Mondjuk az alakja az eléggé jó még mindig!"

Az erősen ribanckülsejű énekesnő a mama partija után új kedvenc helyére, a Forty Deuce nevű bárba vette az irányt, ahol a színpadon még egy apróbb táncos magánszámot is előadott. Az estét a Teddy's nevű helyen fejezte be kora reggel.

Csipkés kombiné

Britney a jelek szerint kedveli a csipkét, de bár ne tenné! A fekete darabot megelőzően ugyanis múlt kedden egy fehér csipkefelső révén örvendeztette meg a szemlélődőket a mellbimbója látványával. A kétgyermekes anyuka a Los Angeles-i Element nevű szórakozóhelyen bulizott, és jól látszott, hogy fehér, átlátszó csipkés pólója alá egyáltalán nem vett melltartót. Az X17 Online szerint Britney már erősen roggyant állapotban érkezett a bárba: a szoknyáját addigra már jópárszor végiglocsolta itallal, távozáskor pedig barátainak kellett eltámogatniuk az autójáig.

Úgy tűnik, hogy bár az énekesnőt többen is óva intették Paris Hiltonnal való barátkozástól, és bár ő ezt megfogadva az elmúlt két hétben bocsánatot kért eddigi viselkedéséért és legjobb barátnője nélkül jár bulizni, azért képes egymaga is teljesen agy nélkül viselkedni. Pedig a New York Post informátora szerint erre akár zenei karrierje is rámehet: "Britneynek mindenki mondta, hogy ha valaha is vissza akar még térni, számoljon le Parissal és viselkedjen végre felnőttként".

Kutya világ

Egy felnőtt például gondját tudná viselni két gyerekének - gondolná a közvélemény, majd eszébe jut, hányszor szálltak ki a gyermekvédelmisek Spearshez, merthogy veszélyezteti gyerekei testi épségét. Ezek után a közvélemény már kicsit sem csodálkozik, ha megtudja, miszerint Britney a kutyáival sem képes tisztességesen bánni. Idén ugyanis Spearsnek ítélték a Legrosszabb Kutyatulajdonos Celeb címet, és ezt illik komolyan venni, ha egyszer a tavalyi nyertes barátnője, Paris Hilton volt. A szavazók pedig a New York Dog és a Hollywood Dog magazinok olvasói, akik nyilván tudják, miről beszélnek.

"Britney egyértelmű választás volt" - mondta el az újságok szerkesztője, Hilary O'Hagan, akit aggaszt, hogy az énekesnő pár éve még büszkén mutogatta Lucky, Lacy és Bit-Bit nevű kutyáit, év végére azonban már egyikük se volt meg. "Soha egy lépést nem tett a három csivavája nélkül, legalább az egyikük mindig vele volt. Mióta azonban megismerkedett K-Feddel, a kutyák eltűntek".

Mint később kiderült, Luckynak az lett a veszte, hogy nem jött ki Federline-nal. "A klasszikus felállás: vagy a kutya, vagy a pasi. Britney nem a megfelelőt választotta - a többi meg már történelem" - kommentálja Lucky sorsát O'Hagan némi kárörvendő felhanggal. Federline szeptemberben, nem sokkal szakításuk előtt azt is elárulta a TeenPeople magazinnak, hogy a másik két kutyát is elajándékozták: "Egyszerűen sok volt ez így, a két gyerek meg a kutyák".

Paris Hiltont, a tavalyi győztest idén is jelölték, bár Britney mellett csak a második helyre tudott befutni. Idén az volt ellene a vád, hogy "úgy bánik a kutyáival, mint a divatkiegészítőkkel". Ez a Velvet szerint magyarra fordítva valójában azt jelenti, hogy váltogatja őket, mint más a bugyiját. Már amikor visel.