horoszkóp

Britney Spears csatlakozott az Anonim Alkoholistákhoz

2007.03.02. 15:41
Szerda éjjel Britney Spears megint elhagyta a kórházat, de ezúttal magától visszatért. Rövid kimenőjén az Anonim Alkoholisták gyűlését látogatta meg. Közben tovább folyik a találgatás, hogy újra összejönnek e volt férjével.

Jókedvűen, mosolyogva hagyta el a szanatóriumot Britney szerda éjjel. A kopaszra borotvált énekesnő parókát viselt, és asszisztensnőjébe kapaszkodva szállt be egy fehér terepjáróba. Az autó az Anonim Alkoholisták gyűlésére vitte őket. Ezúttal, a -természetesen megint szép számban megjelent- lesifotósok se kaptak a fejükre, mi több, a nemrég még paparazzo-feketelistát is összeállító celeb még oda is mosolygott nekik párszor.

Egyesek jegygyűrűt is látni véltek a kezén, amiből arra következtettek, hogy megint együtt vannak volt férjével, Kevin Federline-nal. K-fed egyébként azzal zsarolta volt - és egyelőre még lehet, hogy leendő - nejét, hogy elveteti tőle közös gyerekeiket, ha nem csinálja végig az elvonót. Az énekesnő ugyanis, mióta először feküdt be a szanatóriumba, már kétszer meg is szökött, másodszor pedig egy tetoválást és hajborotválást beiktatva tért vissza.

Egy közeli barátja szerint a kapcsolat felmelegítése Federline-nak sem lenne ellenére. Mint a Us Weeklynek elmondta: "Ahogy Spears felépül, Kevin megint össze akar jönni vele. Ő a legkitartóbb támogatója a nehéz időkben."

A Promises nevű malibui kórháznak nem Britney az első ismert vendége. Itt próbált meg megszabadulni függőségétől többek közt Ben Affleck, Charlie Sheen, Diana Ross és Matthew Perry is. A kezelés havonta majdnem tízmillióba kerül, Britney pedig ennek sokszorosát fizeti, mert ő egy egész szárnyat kibérelt az épületben, hogy ne zavarja senki a gyógyulásban.

Kik is az Anonim Alkoholisták?
A szervezetet egy new yorki tőzsdeügynök alapította 1935-ben, aki maga is súlyos alkoholista volt. Bárki csatlakozhat hozzájuk, ahogy sok sztár is tette, például Lindsay Lohan vagy Melanie Griffith. Az AA önkéntes alapon működik, a részvételért nem kell fizetni, a legfontosabb szabály viszont, hogy ha valaki csatlakozik, teljesen le kell tennie az ivásról. A gyűlések egyfajta csoportterápiaként működnek, ahol a résztvevők megosztják egymással tapasztalataikat. Ma a szervezet már 150 országban működik, több mint 100.000 csoportjába kétmilliónál is többen járnak.