horoszkóp

Spears józanul volt hülye

2007.09.21. 13:03
Britney Spears zoknival a fején táncolva ünnepelte, hogy egyelőre nem vették el tőle a gyerekeit, de mint kiderült, ezt teljesen józanul tette. Ő így mulat.

Spears állítólag teljesen józan volt, amikor zoknival a fején bulizott, ami lehet, hogy inkább súlyosbító körülménynek számít, mint enyhítőnek, ha nem a bíróság szemszögéből nézzük az esetet. Miután a vajszívű bíró random drogtesztekért cserébe nem szüntette meg gyermekei felügyeleti jogát a legutóbbi tárgyaláson, Spears azonnal lenyomott pár felest Avril Lavigne társaságában, majd hajnalig táncolt az asztalok tetején. A legutóbbi pletykák szerint viszont Spearst nem az alkohol, hanem az életöröm hajtotta.

Az OK! Magazin arról számolt be, hogy az egyik szemtanú szerint a leépült popcsillag semmiféle alkoholt nem ivott - legalábbis akkor, amikor a Hyde Lounge nevű helyen bulizott. Az utóbbi fordulat kulcsfontosságú lehet, mivel Spears a Hyde Lounge előtt a Winston klubot tisztelte meg jelenlétével. Mindenesetre a Hyde-ban a szemtanú beszámolója szerint "az emberek mind ittak körülötte, dobálták be a feleseket meg ilyesmi, de őt nem láttuk inni. Mindenesetre a szomorúság szikráját sem lehetett látni rajta, ez is biztos. Nagyon jól szórakozott." Alkohollal vagy anélkül, az legalább teljesen biztos, hogy jól mulatott, hiszen a paparazzók lencsevégre kapták, amint könnyesre röhögi magát rókavörös szőrmezekéjében, miközben az autójához tántorog.

A gyerekek napokig lábadoznak

Jól jött volna tegnap az a bizonyos alkoholteszt, bár Spears viselkedése mindenféleképp zavarba ejtően sajátos volt aznap éjjel: ha mindezt józanul tette, akkor a szellemi épségével lehetek gondjai. Kevin Federline, az exférj állítása szerint a gyerekeknek így is napokra van szükségük, míg kiheverik a vele töltött időt. A US Weekly magazin azt írja: "Kevinnek nagyon nehéz bánnia a gyerekekkel, miután elhozza őket Britneytől. Három napba telik, hogy visszazökkentse őket a normális kerékvágásba."

Spearst már korábban is megvádolták azzal, hogy későn fekteti le, nem megfelelően eteti a gyerekeket vagy épp szexel előttük - nem hiába rendelte el a bíró a legutóbbi végzésben, hogy köteles "szülői oktatáson" részt venni. "Imádja a gyerekeket, de senki soha nem tanította meg őt, hogyan kell bánni velük. Nagyon ügyetlenül veszi fel őket és általában is úgy tűnik, hogy nem érzi át, mit jelent anyának lenni és gondoskodni a gyerekekről" - írja a Hollywoodrag.

Justin Timberlake elhatárolódik

Britney Spears ex-szerelme, Justin Timberlake nyilvánosan is kijelentette, hogy semmi köze nincs már a lerobbant sztárhoz. Azt mondja, teljesen megváltozott és már semmit nem tud felfedezni Spears mostani énjében abból a lányból, akit ő valaha szeretett. Az Oprah-showban elárulta: "Hogy őszinte legyek, nem tudom, mi történik vele mostanában. Már évek óta nem beszéltem vele. Nincs semmi bajunk egymással, szeretem őt. Hát igen, vicces, mert egy időben jártunk és most - fú, nem beszéltem erről már egy jó ideje. Érdekes. Fiatalok voltunk, tudod?" - hebegte Timberlake. Később azért - biztos, ami biztos - leszögezte: "Egy dolgot igenis tudok róla: nagy szíve van és egy fantasztikus ember." Az biztos.