horoszkóp

Spears zoknival a fején táncolt hajnalig

2007.09.20. 21:59
Britney Spears felesekkel és elcseszett erotikus tánccal ünnepelte meg, hogy nem veszik el tőle gyerekeit. A bíró úgy látszik kissé elszámolta magát, amikor azt hitte a rajtaütésszerű drog- és alkoholtesztek réme majd normális viselkedésre készteti a lecsúszott popsztárt.

Spears kiasasszony távozik
Avril Lavigne-tól

Britney Spears hajnalig tartó bulizással ünnepelte meg, hogy a legújabb bírósági végzés szerint nem veszik el tőle a gyerekeit ha cserébe hajlandó bármikor drogtesztnek alávetni magát. Az ítélet kihirdetése után néhány órával már úton volt a hollywoodi Winston klub felé, ahol barátnőjével, Avril Lavige-nal nyomta a feleseket. A Winston után a Hyde Lounge-ba vette útját, ahol az asztalok tetején táncolt hajnali fél kettőig, amikor is a bár bezárt. Az egyik szemtanú a People magazinnak elmondta: "Egymás után itták a feleseket. Az asztalok tetejére mászott fel, és próbált erotikusan vonaglani. Még egy fekete zoknit is rátett a fejére sapka gyanánt."

Csak pár órával az ámokfutása előtt született gyermekelhelyezési perében az ítélet, amelyben a bíró megállapította, hogy Spears rendszeres gyógyszer - és alkohol fogyasztó, ezért arra kötelezte, hogy drog- és alkoholteszteknek vesse alá magát.

A teszteket hetente kétszer rendszeresen el kell végezni, de egyébként bármikor rajtaütésszerűen is alá kell vetnie magát a felperes - Kevi Federline - kérelmére.

Spears görbe éjszakájánakaz a gyönyörűsége, hogy a bíróság mindkettejüknek előírta, hogy a láthatás előtt már 12 órával tilos bármilyen drogot vagy alkoholt fogyasztaniuk. Ezen kívül Spearsnek egy "szülői tanfolyamon" is részt kell majd vennie, amiről a tanár jelentést is készít a bíróság, valamint mindkét fél ügyvédei számára.

Végre gyerekek nélkül

A következő tárgyalást november 26-ra tűzték ki, úgyhogy fel kell kötnie a gatyáját, ha meg akar feleni a bíróság feltételeinek. Különben ugrottak a gyerekek.