horoszkóp

Britney Spears józanul gyorshajtott

2007.08.27. 13:09
Az énekesnőt, aki éppen gyermekeiért harcol, vasárnap éjjel leintették a rendőrök, mivel túl gyorsan hajtott. Bár mostanában egyre több hírességet kapnak el közlekedési vétség miatt, Spears meglehetősen különleges eset, ő ugyanis eközben nem volt részeg.

Az énekesnő már annyira szét lehet csúszva, hogy inni is elfelejt, mielőtt autóba ül. Vasárnap két háttértáncosával a stúdióból tartott hazafelé, amikor átlépte a megengedett sebességhatárt. A pályán járőröző rendőrök azonnal a nyomába eredtek, ő azonban az egyértelmű jelzések ellenére sem volt hajlandó lehúzódni az út szélére. Végül egy mérfölddel később, egy benzinkútnál állította le Mercedesét.

Megúszta egy cetlivel

Szemtanúk beszámolója szerint az ezúttal is parókát viselő énekesnő a rövid autós üldözés után már nagyon készséges és együttműködő volt az őt igazoltató rendőrökkel. Spears először a szokásos celebdumával jött a tiszteknek, hogy azért kellett rátaposnia a gázra, mert paparazzók üldözték. Ezt senki se hitte el olyan nagyon, de mivel a rendőröket valószínűleg meghatotta, hogy Spears autóvezető celebhez méltatlanul még csak részeg sem volt, ezért végül elengedték őt egy figyelmeztetéssel. Az incidenst követően a biztonság kedvéért az énekesnő egyik táncosa vette át a sofőr szerepét.

Harc a gyerekekért

Bár egy büntetőcédula nem nagy dolog, a sztárnak nagyon nem jött jól ez a kis incidens. Igaz, hogy válópere véget ért, de két gyermeke elhelyezéséről még mindig nem döntött a bíróság. Természetesen nem csak Spears, hanem exférje, Kevin Federline is szeretné megkaparintani Sean Prestont és Jayden Jamest. A háttértáncosból lett rapper pedig előszeretettel teregeti ki a szennyest, a beszédes exalkalmazottak pedig szívesen segítenek neki bemocskolni volt alkalmazójukat.

A nagy elődök

Talán a bírók szíve ugyanúgy megenyhül, mint a sztár másik három rosszhírű barátnője, Paris Hilton, Lindsay Lohan és Nicole Richie esetében. A botrányhős örökösnő, aki többször is ittasan ült volán mögé, összesen huszonhárom napot ült. Lindsay Lohanre, aki szintén visszaesőnek számít, az előre jósolt hat hónap helyett, csak egy nap börtönbüntetést és némi közmunkát róttak ki. A legjobban viszont a várandós Richie-lány járt: neki csak nyolcvankét percet kellett a hűvösön töltenie.