horoszkóp

Kevin Federline megkapta Spears fiait

2007.10.04. 11:58
Megszületett a végleges döntés Spearsék gyermekelhelyezési perében. Sean Prestonra és Jayden James-re ezentúl az apjuk vigyáz majd, anyjuk pedig csak felügyelet mellett látogathatja őket. Bennfentesek szerint a celeb a túlzott médiafelhajtásnak köszönheti ezt a szigorú döntést.
A problémás sztár hiába szerezte meg a Kalifornia államban érvényes jogosítványt, a bíróság szerdai határozata értelmében

Hétfőn a bíróság ideiglenesen felfüggesztette Spears gyerekfelügyeleti jogát, ezért az énekesnőnek szerda délig át kell adnia gyermekeit volt férjének. A láthatásról azonban akkor nem beszéltek. Az illetékes bíróság a határidő napján, egy másik meghallgatáson kijelentette, hogy Spears meglátogathatja gyermekeit, de a pontos részleteket taglaló határozat még nem lépett életbe – adta hírül az msnbc.com. A következő tárgyalásra október huszonhatodikán kerül sor. Szemtanúk szerint Federline egy kék öltönyben érkezett és egyik szeme egy fekete tapasszal volt letakarva. Ügyvédje, Mark Vincent Kaplan állítása szerint erre azért volt szükség, mert K-Fed szeme be volt gyulladva és nem érhette erős fény. Miután az énekesnő volt férje letette az esküjét, a média képviselőit kitessékelték a tárgyalóteremből.

Igazolatlan hiányzás

Britney Spears nem jelent meg a tárgyaláson, érdekeit ügyvédje, Sorrell Trope képviselte. Mint később a TMZ.com kiderítette, miközben a gyermekei és részben az ő sorsáról döntöttek, az énekesnő kutyáival autókázott a városban. Először egy kávézóba tért be, majd miután hagyta, hogy a paparazzók fotózzák, áthajtott egy benzinkútra, ahol szintén pózolt egy pár percet. A beszerző körút után visszatért otthonába.

A hírnév átka

Bennfentesek szerint az zakkant celeb személye körüli felhajtásnak nagy szerepe lehet abban, hogy elvették tőle gyermekeit és inkább a botrányoktól viszonylag mentes apánál helyezték el őket. A hírhedt blogger, Perez Hilton tudja is, hogy miért: „Hogy láttam-e K-Fedet gyereket neveli? Nem. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ő a jobb szülő, hiszen megfelelő körülményeket teremtett a fiai számára. Az ő háza körül nem settenkednek lesifotósok. ”

Jayden és Preston Federline házánál

Az amerikai bulvárújságírók elismerik, lehet, hogy Federline is ugyanannyi hibát követ el, mint exneje, de mivel ő nem olyan felkapott sztár, ezért nem kerül azonnal címlapra, ha valamit elszúr. A háttértáncosból lett celebférj sokat köszönhet annak is, hogy az énekesnővel ellentétben mögötte egy erős csapat áll, akik odafigyelnek az imázsára is: míg egy éve még haverjaival rendszeresen Las Vegasban bulizó partianimal volt, most már a felelősségteljes, otthonülő apuka képét nyomatja. Legutóbbi hírben például azt tudhattuk meg, hogy a gyerekek védelmében kerítéssel keríttette körül az úszómedencéjét.

„Kevin Federline már jó ideje anti-Britney kampányt folytat. A jogi képviselői megehetősen mocskos játékot játszanak, de ez a taktika kétségkívül hatásos. Ehhez persze a médiát is felhasználták” – nyilatkozta Brandy Navarre, az X17 oldal tulajdonosa az MTV-nek. Szerinte Spears is megpróbálta irányítani a sajtót, de mivel ezt meglehetősen suta módon tette, a terv visszafelé sült el. „Többször visszakozott, miután megígérte, hogy interjút ad, emiatt persze negatív cikkek jelentek meg róla. Ha valaki vigyázott volna rá, akkor nem alakultak volna így a dolgok. Sajnos ő egyedül nem tudja kezelni a kialakult helyzetet. Vagy nem tudja, hogy kell, vagy nem érdekli.”

Kész szerencse, hogy a sztár éppen legújabb albumán dolgozik, így lemezkiadója, a Jive Records próbálja majd valahogy felügyelni Spears ügyes-bajos dolgait. „Törődünk vele és támogatjuk őt. Ha valaki ilyen híres lesz, akkor mindenki egyre inkább rajzfilmfiguraként vagy egy szappanopera szereplőjeként gondol rá, és elfeledkeznek róla, hogy ő is csak ember” – nyilatkozta a cég szóvivője. A Jive taktikája: amíg nem ül el a botrány, addig mellőzik a fellépéseket és a hivatalos szerepléseket. Perez Hilton szerint ez jó ötlet: „Britney-nek egy időre el kellene vonulnia, de tényleg.”