A kicsit zavarodott celeb kedden sem vett bugyit. Szerencsétlenségére ötven fotós várta a B2V szalon előtt, amikor kiszállt az autójából. Mivel a paparazzók hada a rendőrség kérésére sem távozott, két kollégájukat letartóztatták. Pár órával később pedig újabb két lesifotóst bilincseltek meg. Ők a Villa klubban bulizó Lindsay Lohant akarták lekapni.

Alig telt el egy nap az énekesnő legutóbbi villantása után, Spears kedden ismét bugyi nélkül mutatkozott a nyilvánosság előtt. A zakkant celeb ezúttal a B2V Salon előtt bizonyította be, hogy nem szívesen vesz fel fehérneműt. Amikor kiszállt a fekete Cadillac Escalade-je hátsó üléséről, a lesben álló paparazzók ismét betekintést nyertek szürke miniruhája alá.

Mindennapra egy villantás

Így villantott hétfőn

Spears legutóbb hétfőn, egyik kedvenc étterme, a Sushi House Unico előtt villantott. Bár a fekete ruha, amit viselt, lényegesen hosszabb volt a keddi öltözékénél, véletlenül felcsúszott, így mindenki láthatta, hogy az énekesnő a csupasz fazont kedveli, akárcsak kolléganője, Beyoncé Knowles. Egyelőre még nem lehet eldönteni, hogy ez a villantássorozat minek köszönhető. Vajon Spears valóban beszámíthatatlan, és még arra sem képes, hogy rendesen felöltözzön? Egyszerűen rossz passzban van? Szereti, ha alul nincs semmi? Így akarja tematizálni a sajtót? Vagy a fotóügynökségek rendszeresen kiretusálják a bugyikat?

Rendőrségi akció

Egy biztos, a szalonba tett látogatás estéjén négy lesifotóst is letartóztattak, akik Spearsről, illetve Lindsay Lohanről szerettek volna képeket készíteni – adta hírül a Los Angeles Times. A 31 éves David Tonnessent és a 37 éves Christian Shostele-t valamivel nyolc óra előtt vették őrizetbe a B2V előtt. A rendőrség szerint közel ötven fotós várakozott az üzlet előtt, és azután sem akarták elhagyni a területet, miután megkérték őket, hogy oszoljanak.

A seriff embereit körülbelül hét órakkor hívták ki, ám hamar elhagyták a helyszínt bízva abban, hogy a paparazzók teljesítik kérésüket. Mivel távozásuk után továbbra sem hagyták szabadon a járdát a fotósok, visszatértek. Tonnessent ugyan bevitték a nyugat-hollywoodi seriff hivatalába, de 250 dolláros óvadék fejében el is engedték. Shostele még a helyszínen kifizette az 500 dolláros óvadékot, így ő egy percet sem töltött rács mögött.

Még kettő

Szinte ugyanez a jelenet szerdán fél kettőkor megismétlődött a Villa nevű szórakozóhely előtt, ahol éppen Lindsay Lohan bulizott. A színésznőre két tucat paparazzó várt, akiket ismét egy hangosbeszélőn keresztül figyelmeztették a rendőrök. Itt is két embert vettek őrizetbe, név szerint Christopher Gonzalezt és Vagn Raucht. A 21 és 23 éves férfit is beszállították az őrsre, majd 250-250 dollár fejében szabadon engedték őket. A hivatalos szervek szerint a négy fotós akár egy év börtönbüntetést is kaphat, valamint fejenként ezerdolláros bírságot is kiszabhatnak.

Harvey Levin, a TMZ.com szerkesztője bizarrnak tartja a rendőrség egy nappal ezelőtti akcióját. A férfi egyetért azzal, hogy fel kell lépni a túlságosan is erőszakos fotósokkal szemben. Szerinte azonban nem azokat kellene bántani, akik elállják a járókelők útját, hanem azokat, akik például áthajtanak a piros lámpán, ha éppen egy celebritást üldöznek, akik letolják a többi embert az útról, illetve, akik egy kép miatt akár halálosan megfenyegetik kollégáikat. A négy megbüntetett fotós közül egyébként kettő a TMZ.com alkalmazottja volt.

Britney törvény

Los Angelesben új törvényt készítenek elő, miután Britney Spears pár hete rendőri kísérettel vitték be kórházba. Dennis P. Zine, a városi tanács egyik embere azt a javaslatot tette, hogy a kórházak és egyéb közintézmények körül hozzanak létre védelmi zónát, ahova a fotósok csak külön engedéllyel léphetnek be. Akik engedély nélkül lépnek be, vagy megszegik a zónára vonatkozó szabályokat, elvesztik a zónára szóló igazolványukat, valamint az ott készült képekből sem juthatnak pénzhez a tervek szerint. A városvezetés március elsején dönt arról, hogy elfogadják-e a ún. "Britney törvényt".