Bréking: Britney Spears ismét villantott

2008.02.19. 18:04
Az énekesnő hétfőn este a Sushi House Unico étterem előtt újfent megmutatta, hogy nem szívesen visel bugyit, és szereti, ha csupasz ott lent. Szerencsétlenségére a paparrazzók megint lefotózták villantás közben.

Az énekesnő tegnap este egyik kedvenc étterme, a Sushi House Unico előtt ismét megmutatta, hogy nem szívesen vesz fel bugyit, ha éppen rövid ruhát visel. Bár arra ügyelt, hogy kebleit ezúttal egy bomberdzseki mögé rejtse, amikor megpróbált kiszállni az autóból, egyértelművé vált, hogy derék alatt megint alulöltözött – adta hírül a PageSix. Az x17online oldalon látható képekből az is kiderült, hogy Spears inkább a csupasz fazont kedveli, nem úgy mint Mick Jagger exneje, Jerry Hall.

Kattintson a többi képért!

Az ügynökség munkatársai szerint, akik szintén ott voltak a helyszínen, könnyen lehet, hogy úton van a harmadik Spears baba, ugyanis a dzseki alól többször is kivillant a popsztár gyanúsan domborodó hasa. Az énekesnő pár héttel ezelőtt barátjával, Adnan Ghalibbal valóban betért egy drogériába, hogy terhességi tesztet vegyen, de azóta senki nem erősítette meg, hogy gyermeket várna. Egy biztos, a bíróság továbbra sem adta vissza neki a láthatási jogot. Így csak volt férje, Kevin Federline és édesanyja, Lynne Spears jóindulatán múlik, hogy mikor találkozhat két kisfiával.