horoszkóp

Gáspár Győző legnagyobb bűnei

2009.04.01. 15:15
Kapcsolódók (1)
Gáspár Győző 10 éves pályafutása alatt többször is összeütközésbe került a törvénnyel. A showmant feljelentették, amiért megrángatott egy riportert, kamerák előtt tanította vezetni a 13 éves lányát, Evelynt, Virágot pedig hagyta vízipipázni.

Gáspár Győző életét már 10 éve kamerák kereszttüzében éli; a növekvő hírnévnek és showjának köszönhetően majdhogynem törvényszerű volt, hogy több incidensbe is belekeveredjen. A legutóbbi ilyen eset a Holnap történt című film bemutatóján történt, ahol a Gáspár család összetűzésbe keveredett a Tabu Tv riportereivel. A két nő a kisebb Gáspár-lány, Virág orra alá nyomta a mikrofont, holott Gáspár Győző előtte már közölte, nem nyilatkoznak nekik. A showman ezért megrángatta, kicsit csókolgatta, majd meglökdöste az egyik riporternőt.

„A vetítés után ott ültünk nyugodtan az újságírókkal, beszélgettünk, amikor odajött ez a másik hölgy és kérte, nyilatkozzak. Mondtam, hogy nem szeretnék, erre a hátam mögött Virághoz ment, és belenyomta a szájába a mikrofont. Engedtessék már meg nekem, hogy megvédjem a gyerekeimet! Valójában ez háborított fel, ezért kezdtem lökdösni, és csókolgatni, mintha a szeretőm lenne. Ő akart belőlem hülyét csinálni, fordítva sült el. Az egész csak arra ment ki, hogy kiborítsanak, mert kell a reklám. Hallottam, amikor azt mondták, hogy 'kössünk bele a Győzőbe'" – nyilatkozta az esetről a családfő, aki ellen a botrány után a rendőrség hivatalból indított eljárást garázdaság bűncselekményének alapos gyanúja miatt.

Száll a pofon a szélben

A roma rappert nem most támadták meg először, igaz, a korábbi incidens a megrázkódtatáson túl külsérelmi nyomokat is hagyott. 2006-ban Gáspárt két fiatal férfi megverte, majd ellopta a mobiltelefonját, állítólag azért, mert nem akart nekik autogramot adni. Persze arra is volt már példa, hogy Győzike volt a támadó fél, 2007-ben állítólag egy autós üldözéssel tarkított kaland során rátámadt a Bors napilap két munkatársára, amiért azok beszélni akartak anyósával.

Szintén rendőrségi ügy lett Gáspárék gyereknevelési módszereiből is. Tavaly márciusban a Blikk címlapon hozta, ahogy a kisebbik Gáspár gyerek, Virág éppen vízipipázik. Persze Győzike szerint ebben semmi kivetnivaló sincs, hiszen nem kábítószerrel tömte gyerekét, hanem ártalmatlan eperaromával. Természetesen a nagyobbik lány, Evelyn sem maradhatott ki a botrányokból, őt az apja a kamerák előtt tanította vezetni, mivel azonban a lány ekkor még csak 13 éves volt, a rendőrség ezt nem hagyta szó nélkül, és eljárást indítottak járművezetés tiltott átengedése miatt.

Buksi-gate

Gáspár Győző hírnevét mindenesetre nem ezek az esetek tépázták meg a legjobban, hiszen a legtöbb gyerek tizenévesen kipróbálhatja, milyen is vezetni, és kevesen vannak olyanok, akik ne keveredtek volna már heves szóváltásba. A showman ellen kutyája, Buksi halálakor fordultak a legtöbben.

A hazugságokkal tarkított történet tulajdonképpen még most sem teljesen egyértelmű, Gáspár előbb azt állította, hogy a kutyát valakik bosszúból kivégezték, ám később kiderült, baleset okozta az állat halálát. Később arra is fény derült, a kutya elaltatását azért késleltették, mert meg kellett várni, hogy odaérjen a helyszínre az RTL Klub stábja is. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, és végül megállapították, Buksi halálához egyáltalán nem volt köze Gáspár Győzőnek.

A felsorolt lista alapján nem olyan egyszerű eldönteni, hogy mi is volt Gáspár Győző legádázabb cselekedete, ő mindenesetre azt tartja a legnagyobb bűnének, hogy eladta lelkét a médiának.