horoszkóp

Alföldi Zoltán, Csányi Sándor, Fenyő Iván vagy Talmácsi Gábor?

2008.02.10. 15:50
Kapcsolódó cikkek (1)
Az első két forduló eredményei szerint Alföldi Zoltán, Talmácsi Gábor, Csányi Sándor és Fenyő Iván a négy legvonzóbb hazai férfi celeb. Hogy ki lesz az abszolút győztes, önökön áll. Szavazzanak, és megnyerhetik Durex-csomagot! A győztes férfi pedig a dicsőséget.

Lassan véget ér szavazásunk. Az első két forduló két-két első helyezettje csap össze, hogy a végső harcban eldőjön, ki az idei legszexibb. Csupán egyszer kell kattintani kedvencére, és kiderül, hogy a tavalyi győztesnek, Csányi Sándornak sikerül-e megvédenie címét.

Alföldi Zoltán

Az RTL Klub hírolvasója viszonlyag keveset szerepel a bulvárlapok címlapjain, ami sokak szerint a javára írandó. Bár a híradós nap nap után feltűnik a képernyőn, tisztes családapaként kínosan ügyel hírnevére. Legutóbb például akkor hallottunk róla, amikor egy olvasónk nyáron Fonyódon futott vele össze. Sármjával valószínűleg ő is tisztában van, ugyanis tavaly áprilisban a következőket nyilatkozta a Színes Bulvár Lapnak. "Ha elfogadnak és szimpatikusnak tartanak, az azért jó, mert a munkámra is odafigyelnek." Bár időbeosztása miatt olvasásra alig jut ideje, a sportolás fontos szerepet játszik életében. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2007-ben ő lett Mr. Triatlon.

Csányi Sándor

Az ügyeletes sármőr tavaly az első helyen végzett, amikor ugyanezt a kérdést tettük fel önöknek. Sőt, pár héttel az eredményhirdetés után a Színes Bulvár Lap olvasói is a hazai közélet legjobb pasijának választották. Bár nem tudjuk, hogy az empátia mennyire fontos tényező ebben az esetben, de azért eláruljuk, hogy Csányi Sándor áprilisban motorbalestet szenvedett, meg is kellett műteni, ráadásul a kórházban eltűntek az értékei. Állatbarát olvasóink kedvéért pedig megemlítjük, hogy decemberben ő lett a nevelőapja Zittának, a Fővárosi Állatkert egyik lányelefántjának. Az utóbbi pár hétben pedig Csányi Sándor többször is kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, milyen hatással lehet a hírnév a sztárokra.

Fenyő Iván

Bár a közhiedelem szerint a nők a rosszfiúkra buknak, csupán egy balhés celeb került be az élmezőnybe, mégpedig Fenyő Iván. Bár a bulvársajtót ő sem kedveli, az utóbbi pár hónapban többször is a címlapokon szerepelt. Tavaly áprilisban ugyanis balesetet okozott. Eleinte ugyan tagadta, hogy a helyszínen tartózkodott, de a bíróság színe előtt mindent bevallott, többek között azt is, hogy kissé ittas volt, amikor belerohant a másik autóba. A Pesti Központi Kerületi Bíróság január harmadikán ítéletet hirdetett az ügyben. Amennyiben a döntés jogerős lesz, a színésztől egy évre elveszik a jogosítványát, 105 ezer forintos büntetést kell fizetnie, valamint meg kell térítenie a bűnügyi költségeket, vagyis százhúszezer forintot. Ő mindenesetre fellebbezni szeretne.

Talmácsi Gábor

Úgy tűnik, igazunk volt, amikor azt feltételeztük, hogy a világbajnok ebben a mezőnyben is elöl végez majd. Akárcsak két vetélytársa, Alföldi Zoltán és Csányi Sándor, ő sem tartozik a bulvárhősök közé, a határozott sportoló kerüli a botrányokat, és inkább a karrierjére koncentrál. Persze nem csak a szakmabeliek és a rajongók, hanem hölgyismerősei is ódákat zengenek róla. Bódi Sylvi például jó fejnek és udvarias embernek tartja, Sári Évi szerint férfias jelenség és hihetetlen kisugárzása van, Fresh Andi megkönnyezte, amikor először állt dobogóra, Égő Katalin, a Totalbike szerkesztője ugyan alacsonynak tartja, de mosolya és intelligenciája szimpatikus neki.

Nézzen celebpasikat!