Charlie Sheent saját lányai molesztálásával vádolja exneje

2008.07.28. 16:50
Charlie Sheen és Denise Richards újabb harcot robbantott ki gyermekeik kizárólagos felügyeleti jogáért. A színésznő állítása szerint ugyanis volt férje molesztálta lányaikat, míg Sheen szerint a gyerekekre rossz hatással van exfelesége új valóságshowja. Ezek a vádaskodások azonban már megszokottnak mondhatóak az elmúlt évek sárdobálásához képest.

Charlie Sheen elhatározta, hogy elpereli volt feleségétől, Denise Richardstól gyerekeit, miután a színésznő azzal vádolta meg, hogy molesztálta kislányait, írja a Daily Telegraph. A színész ráadásul azt sem tartja szerencsés ötletnek, hogy gyermekei is szerepelnek volt felesége valóságshowjában. Richards a múlt héten berendelte a bíróságra volt férjét, ahol bemutatott egy videofelvételt, amin a két lányuk, a 4 éves Sam és a három éves Lola nagyon szokatlanul és zavartan viselkedik. A színésznő állítása szerint ez annak tudható be, hogy Sheen rossz hatással van a gyermekeikre, és arra kérte a bíróságot, hogy vonja vissza a láthatási jogát.

Minden szennyesüket kiteregették a válás után

Charlie Sheen és Denise Richards házasságának 2006. decemberében lett hivatalosan vége, annak ellenére, hogy a színésznő ekkor hat hónapos terhes volt második gyerekükkel. Válásuk után megkezdődött a harc a két kislány, Sam és Lola felügyeleti jogáért, és egyre elképesztőbb dolgokat állítottak egymásról. Richards azzal nyitott, hogy szerinte exférje imádja a tinipornót, valamint erőszakosan viselkedik, és folyamatosan kiabál a gyerekekkel. Sheen ezután azzal vádolta Richardsot, hogy a bébiszittereket kémként használja, és rajtuk keresztül akarja megtudni magánélete részleteit.

Kattintson!

Már tavaly molesztálással vádolták Sheent

2007. októberében Denise Richards egykor alkalmazott dadája, Diana Alvarez azt állította, hogy Sheen túlságosan közeli kapcsolatot ápol a lányaival. Valamint aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Sheen állítólag megfogta a lányok mellét és a fenekét is. Ezt azonban nem tudták bizonyítékokkal alátámasztani. Sheen ezután azzal vágott vissza, hogy Richards tinipornós vádaskodása után az FBI átvizsgálta a komputereit, de semmilyen tiltott tartalmat nem talált azokon.

Anyázós levelek áradata

Mivel akkor megbukott a molesztálási vád, Richards nyilvánosságra hozta levelezését volt férjével. "Menj és sírj a kopasz anyádnak, te seggfej!" - írta Sheen volt feleségének egyik emailjében, nem túl résztvevően említve kemoterápiás kezelés alatt álló anyósát. "Egy tehén vagy. Egy szánalmas, munkanélküli tehén, aki tehetségtelen, haszontalan és rossz anya, szóval menj a picsába!" - áll egy másik e-mailben. "Egy darab szar vagy. Már alig várom, hogy világgá kürtöljem mekkora seggfej vagy. Tőlem egy fillért sem kapsz amíg nincs vége a pernek, az biztos!" - írta Sheen egy másik levélben.

Kattintson!

A nézettségért mindent

Ezután némileg elcsendesedtek az indulatok, mivel Charlie Sheen is új barátnőt talált, akit azóta már feleségül is vett. Valamint egy darabig Denise Richards együtt járt Richie Samborával. Valószínűleg most azért került ismét terítékre a sárdobálás, mert Richards nemrég indult valóságshowjának mindig jól jön a hírverés: hol mellmutogatással, hol szőrtelenítési trükkjei és önbarnító-kezelése bemutatásával, most pedig a szokott válási szennyes kiteregetésével.