David Duchovny évekig csalta a feleségét

2008.09.06. 08:45
Az X-akták Mulder ügynöke múlt héten ment rehabra szexfüggősége miatt. A szenvedélybeteg Duchovny több évig más nőkkel csillapította vágyait, amikor ez kiderült, felesége, Tea Leoni megfenyegette: rehabra megy vagy a házasságuknak befellegzett.

Kiderült, miért is vonult be rehabra David Duchovny: nem egyszerűen csak szexfüggősége miatt. Neje, Tea Leoni ugyanis ultimátumot adott neki: "Elmész kezelésre vagy a házasságunknak vége" - nyilatkozta egy forrás a National Enquirernek. Duchovny a két lehetőség közül az előbbit választotta és bevonult az arizoniai The Meadows nevű klinikára, ahol egy 35 napos kurzuson vesz részt. Felesége azért nem hagyja teljesen magára problémás férjét, állítólag már többször is meglátogatta a klinikán.

Vagy én, vagy ők

Leoni az elmúlt hónapokban kezdett gyanakodni, majd a sokadik furcsa eset után kikérdezte férjét, aki végül elismerte, hogy évek óta csalja őt. A színész ugyan eddig minden alkalommal cáfolta hűtlenségét, de azt töredelmesen bevallotta, hogy az utóbbi időben többekkel is megszegte házastársi fogadalmát - írja a Daily Mail. Duchovnyék ismerőse szerint a színész azt mesélte, képtelen volt parancsolni magának, amikor nők sokasága ajánlkozott fel neki.

A forrás szerint a Deep Impact színésznője úgy érezte, Duchovny teljesen tönkreteszi a házasságukat, és viselkedése a gyerekeikre is rossz hatással van. A színész és neje 11 éve házastársak, így érthető Leoni érvelése, amikor az együtt eltöltött időt, valamint 9 éves lányukat, Madelaine Westet és 6 éves fiukat, Kydet félti apjuk extrém szenvedélybetegsége miatt.

Van másik

A Fox News ugyanakkor máshogy tudja a történteket: a család egyik ismerőse úgy nyilatkozott, szó sincs megcsalásról, Duchovny a hűtlenkedés helyett inkább az internetes szférában élte ki vágyait - írja a The Sun.

Duchovny nincs egyedül a szexfüggőség problémájával. A hazai hírességek közül Komár László állította, hogy hasonló helyzetbe került, hiszen rengeteg nőt dobott hanyatt, véleménye szerint ez pedig másképp nem lehetséges. A legtöbben megcsalással orvosolják a problémát, így volt ezzel Halle Berry exférje, Eric Benet is. Berry később azt is elismerte, hogy férje félrelépései vezettek a váláshoz, és többek közt ezért sem akar újra férjhez menni. A nők sem maradnak ki a jóból, Lindsay Lohant például egy expasija nevezte nimfomániásnak.

Piros cipős Mulder ügynök

Duchovny pályafutása kezdetén a Red Shoe Diaries (Vörös cipellők) című erotikus TV-sorozatban játszott. A színész számára ez jelentette a mérföldkövet, ugyanis ezt követően hívták speciális ügynöknek az X-akták sorozathoz, mely 8 évig volt látható a képernyőn. Már ekkoriban (1990-es közepe) az a pletyka járta, hogy Duchovny szecfüggő, ugyanis sorra megcsalta barátnőit. A történtek fényében viszont szinte vicces, hogy legújabb sorozata, a Californication (itthon Califorgia címen vetítik a tévék) írói mennyire eltalálták Duchovny karakterét: itt egy szexmániás írót alakít, aki írni nem nagyon, dugni viszont annál inkább tud.