horoszkóp

Gregor Bernadett a legszebb szemű magyar híresség

2008.11.20. 07:24
Kapcsolódók (1)
Olvasóink szerint a magyar hírességek közül Gregor Bernadettnek van a legszebb szeme. Igaz, leggyönyörűbb ajkú celebünket, Ördög Nórát csak egy hajszállal előzte meg. Úgy tűnik, a közönség a barna szemekért rajong, ugyanis csak a harmadik helyen tűnt fel az első olyan híresség - Kis Hegedüs Réka személyében-, akinek világos színű szeme van. A 2006-os év legérzékibb tekintetű hírességeinek, vagyis Görög Zitának és Cseh Annamáriának csak a hatodik és a hetedik helyre futotta.

A Velvet többfordulós házi szépségversenye véget ért. Az utolsó kört, melyben a legszebb szemű hírességre voksolhattak az olvasók. 8500 szavazat alapján a versenyt Gregor Bernadett nyerte. Egy éven belül ez a második olyan sztároknak szóló megmérettetés, amin a zaklatott magánéletű színésznő előkelő helyezést ért el. A Bors olvasói év elején ugyanis beválasztották a legszexisebb televíziósok közé. Gregor Bernadett a lapnak akkor elmondta, hogy a szépség belülről fakad, és arra is rájött, hogy ha az ember elfogadja magát olyannak, amilyen, akkor a kisugárzása is más.

A második helyen Ördög Nóra, a Szombat esti láz című műsor háziasszonya és szerkesztője végzett. Amennyiben sikerült volna még kilenc századdal jobban teljesítenie, ő lett volna az első versenyzőnk, akinek kétszer is sikerült a legtöbb voksot begyűjtenie, hiszen azt a fordulót, amiben a legszebb szájú magyar celebet kerestük, ő nyerte meg. Hogy ezúttal nem sikerült az valószínűleg annak köszönhető, hogy a szeménél jóval karakteresebb az ajka. "Valóban ez az első dolog, amit az emberek észrevesznek rajtam, hiszen elég nagy" - nyilatkozta a Velvetnek Ördög Nóra, aki hozzátette, büszke arra, hogy ehhez semmilyen műtéti beavatkozásra nem volt szükség. A 27 éves híresség egyébként örül annak, ha külseje miatt szimpatikusnak találják. Igaz, nem bánná, ha idővel egyre több szakmai elismerésben is részesülne.

Gregor szerint a szépség belülről fakad!

Szintén dobogós helyezést ért el Kis Hegedüs Réka, akinek nem barna a szeme. Mivel glamour modellként természetesen nem feltétlenül csak a szemeivel vonzza magára a tekintetet, kicsit furcsállottuk, hogy pont ebben a kategóriában ért el ilyen sikereket, de valószínűleg egyetlen póz sem elég dögös, ha a modell nem néz elég csábosan. Ami az érzéki tekintetű sztárokat illeti, bár Görög Zita 2006-ban a Magnum 5 Érzék versenyen a közönségnek köszönhetően elsőként végzett ebben a kategóriában, a mi olvasóinkat nem sikerült meggyőznie erről, és csak a hatodik lett. Cseh Annamária, aki a celebek számára rendezett szépségversenyen szintén bekerült a legszebb szemű sztárok közé, közvetlenül Görög Zita mögött végzett. Kelemen Anna pedig sem kontaktlencse nélkül, sem vakítóan kék szemekkel nem volt elég meggyőző.