horoszkóp

Győzike megérdemli már a halált

2007.08.28. 11:12
A showman belevágott utolsó koncertkörútjába, amivel - az egyelőre az ismeretlenség homályába vesző új projektek előtt - le akar számolni az eddigi múltjával.

Győzike csak zarándokokhoz mérhető kanosszajárással robog végig a magyar bulvárvilágban, akinek tudja, megbánva bűneit, látszólag őszintén nyilatkozva. A juj.hu videójából megtudhatjuk, hogy az eddigi hazugságok, botrányok és egyéb, nagy felhajtást hozó események lezárására azért van szükség, hogy a misztikus, új projekttel tiszta lappal indulhasson.

A nagy projekt

A nagy leszámolás oka Gáspár Győző újnak egyáltalán nem mondható formációja, a Győző & Veronica, aminek nemrég jelent meg a kislemeze. A showman ezzel az új produkcióval akar leszámolni Győzikével, hogy aztán Gáspár Győzőként térhessen vissza a köztudatba. A leendő Gáspár Győzőnek az a baja Győzikével, hogy „rengeteg támadást kapott ebben az országban, rengeteg rossz dolgot tett a nézőknek, meg az embereknek”.

Erős halálvágy

A komorra vett videóban a még Győzike néven futó showman előszeretettel hangoztatja, hogy itt legalább akkora váltásról van szó, mint Jennifer Lopez esetében: „Győzike, az már szerintem… mondjuk azt, hogy meghalt. Szerintem haljon meg. Én szerintem megérdemli már a halált”.

A showman stílusváltását megörökítő videó első része után a későbbiekben továbbiak várhatóak.