horoszkóp

Megtaláltuk Győzike egyik Ildikóját

2007.10.13. 17:45
Pár nappal ezelőtt a Bors húszezer forintot ajánlott fel a roma showmannek titokzatos barátnője egyetlen képért. Bár a lapnak és Győzikének nem sikerült megegyeznie, lehet, hogy felesleges tovább folytatni az alkudozást. Birtokunkban van egy felvétel, melyen Győző Ildikóval látható. Bár kiderült, Ildikókból több is van.

Bár Győzike és Ildikó állítólag már több hónapja együtt vannak, igazából még senki sem találkozott a hölggyel. Az Esti Frizbi stábja ugyan kiderítette a lány telefonszámát, de ekkor is csak a hangját ismerhettük meg. A Bors pár nappal ezelőtt megpróbálta némi anyagi juttatás fejében megszerezni a fotóját híres párjától, ő azonban az összeg csekélysége miatt hajthatatlan maradt. Aggodalomra azonban semmi ok, lehet, hogy végre sikerült lerántani a leplet az állítólag válófélben lévő énekes barátnőjéről. Információnk szerint ugyanis azon a felvételen, melyet a juj.hu stábja készített az Erotika Parádén, a Győzike mellett látható barna hajú hölgy a titokzatos Ildikó. Még pontosabb információink szerint: az egyik Ildikó. Gáspár ugyanis a Velvetnek elmondta, a képen látható kísérője valóban Ildikó, dolgoznak is együtt, de a barna lány nem azonos a titokzatos szeretőként emlegetett Ildikójával.

A piros és fekete bikinit viselő, barna hajú Ildikó és az énekes az szexrendezvényen először együtt pózolt a kameráknak, majd elindultak a színpad felé. A következő jelenetben már az látható, ahogy Győzike a színpad előtt álló embereknek azt mutogatja, hogy milyen jó nő kísérője. Eközben a lány éppen azzal van elfoglalva, hogy felszedje a ruhadarabokat, melyektől vélhetően pár másodperccel hamarabb az erotikus show fellépője szabadult meg.

A titokzatos szerető

A képeken látható Ildikóval ellentétben Ildikó nevű szeretőjét Győző továbbra is titkolja. Bár sem a nagyközönség, sem id. Gáspár Győző nem látta még, és a roma showman sem beszél túl sokat róla, azért mégis van valaki, aki nemrég elárult ezt-azt a titokzatos szeretőről. Mikor egyik kollégánk augusztusban a Gáspár-család otthonában járt, Evelyn meglehetősen nyíltan és nem túl hízelgően beszélt édesanyja riválisáról. Az énekes nagyobbik lánya elmesélte, hogy Ildikó tulajdonképpen Győzike háttértáncosa, akit azért vett fel apja, mert olcsó. Evelyn azt is elkotyogta, hogy Ildikó néha „szexet ad kölcsönbe”. A bulvárlapok ehhez csak annyit tudtak kideríteni, hogy a lány hódmezővásárhelyi és a celeb régi barátja.