horoszkóp

Gisele Bündchen mindenét megmutatta

2007.09.21. 10:54
A brazil szupermodell, aki várhatóan télen férjhez megy barátjához, az esküvő előtt még gyorsan levetkőzött. Bündchen az Ipenama cég kedvéért egy pár szandálban és egy photoshopolt, víznek látszó ruhában pózol a kamerák előtt.

Bár a Forbes magazin felmérése szerint Gisele Bündchen a legjobban fizetett modell, Leonrado DiCaprio exnője gondolt egy merészet Ipanema néven saját tervezésű szandálokat dobott piacra. Mivel a lábbelik szigorúan környezetbarát termékek, a modell mindenképpen szerette volna felhívni a figyelmet új kollekciójára. Bolygónk jövője érdekében Bündchen teljesen meztelenre vetkőzött legújabb kampányában, testét csak egy ruhaformájú vízréteg fedi. Persze nem szabad megfeledkezni a reklámozott termékről, a dizájnos ökoszandálról sem.

Anyai vágyak

Amióta szakított híres pasijával, Leonardo DiCaprióval viszonylag keveset tudni a magánéletéről. A legutóbbi hír: Gisele Bündchen a télen valószínűleg hozzámegy jelenlegi kedveséhez, Tom Bradyhez. „Egyszerű és kicsi esküvőt szeretnének. A menyasszonyi ruhája valószínűleg Chanel vagy Dior lesz” – nyilatkozta egy ismerős. A dögös brazil saját bevallása szerint alig várja, hogy családot alapíthasson az amerikai focistával.

Kényes ügyek

Az ökoszandálokat tervező Bündchen az utóbbi pár hónapban meglehetősen kényes ügyekben is állást foglalt. Januárban például azt nyilatkozta, hogy a modellek nem a divatipar nyomása, hanem a problémás családi kapcsolatok miatt lesznek anorexiásak. Júniusban, XVI. Benedek pápa látogatása kapcsán pedig az abortuszról alkotott véleményt: "Ha valaki úgy gondolja, hogy nincs pénze felnevelni egy gyereket, vagy még nem készült fel rá lelkileg, miért kellene szülnie?" Bündchen kiállt az óvszerhasználat mellett is: "Nevetséges tiltani a fogamzásgátlásnak ezt a módját - elég a szörnyű betegségekre gondolni, amiket el lehet kapni. Szerintem egyenesen kötelezővé kéne tenni a használatukat" - nyilatkozta a Folha című lapnak.