horoszkóp

Hugh Grant régi-új csaja is megmutatta a magáét

2008.02.14. 08:25
Kapcsolódó cikkek (1)
Mintha nem lett volna elég hírnek, hogy újra összejött Hugh Granttel, Jemima Khan produkált egy villantást is. Majd pár nap múlva még egyet.

A színész és excsaja tavaly ilyentájt szakítottak, és bár úgy tűnt, komolyan is gondolják, múlt héten állítólag mégis újra összejöttek. Imrah Khan 34 éves exneje azonban Grant nélkül is képes felhívni magára a figyelmet, bár nem túl eredeti módon: a Spears-iskolához - és Jerry Hallhoz - csatlakozva ő is elrontotta, hogyan kell kiszállni egy autóból.
Csak ő egymás után kétszer is.

Mégse az ismétlés a tudás anyja

Khanról az első fotó múlt pénteken, a londoni Cecconi’s étteremben rendezett Bafta-díjátadó előpartijára érkezésekor készült, ekkor az derült ki, hogy térdig érő fekete ceruzaszoknyája alatt nem visel bugyit. A második kép két nappal későbbi, amikor a Mark’s klubból távoztában megismételte a produkciót.

Bár hivatalosan egyelőre egyikük sem erősítette meg, hogy egy pár volnának, és Khan mindkét alkalommal egyedül érkezett-távozott, a pletykáknak csak újabb alapot adott, hogy a Mark’sban tartott partin Grant is jelen volt.

Barátai szerint a színész – hiába tűnik úgy, hogy élvezi az agglegényéletet, és smárol néha pornósztárokkal, máskor meg komplett lányosztállyal – igazából roppantul hajt rá, hogy visszakapja excsaját. Nyáron már voltak is ilyen próbálkozások, ezekből azonban akkor nem lett semmi.

Jemima Khan és Hugh Grant

„Hugh úgy érzi, nagyon elcseszte ezt a dolgot Jemimával, hónapokig bánkódott a szakításukon. Akkoriban még nem akart letelepedni és házasodni, de most már biztos benne, mit akar, és hogy Jemimával akarja”. A barát szerencsére Khan szívébe is belelát, mivel azt állítja: „Jemima azóta is flörtölget ezzel-azzal, de igazából még nem tette túl magát a szakításon Hugh-val. Férjhez akar menni és megállapodni”.

Romantika vagy üzlet?

A pár múlt héten titokban Párizsba utazott, a hivatalos magyarázatok szerint üzleti ügyekben: Khan az Azzaro reklámfilmjét forgatta, Grant rendezőkkel találkozott. A Daily Mail múlt héten azonban már jobban tudta: szerintük a pár egyenesen szerelmi rejtekhelyet keresni húzott a romantika fővárosaként emlegetett Párizsba. A lap szerint Khan a Szajna bal partján keresgélt lakásokat, és több ingatlanirodával is kapcsolatban áll: „Több luxusingatlan-közvetítővel is tárgyaltak, és főleg két belvárosi lakás érdekelte őket. A pénz persze nem számít, ellentétben azzal, hogy legyen megfelelően biztonságos, és hogy ne nagyon legyenek szem előtt” – állítja az informátoruk.