horoszkóp

Mick Jagger exneje szőröset villantott

2008.02.07. 12:11
Kapcsolódó cikkek (1)
Jerry Hallnak sem sikerült kellő óvatossággal kiszállnia az autójából. A képekből kiderül, a szőke egykori szupermodell valójában világosbarna.

Jerry Hall, Mick Jagger egykori felesége épp egy London egyik legfelkapottabb éttermében, a Nobu Berkeleyben rendezett zártkörű partira érkezett, amikor autójából kiszállva szabad belátást engedett a lábai közé. A fotókról kiderül, az 51 éves egykori szupermodell nem híve sem a bugyiviselésnek, sem a brazil gyantának, és hogy eredeti hajszíne világosbarna.

Kattintson az eredeti hajszínért!

Hall ezzel felzárkózott a Britney Spears-Paris Hilton-Christina Aguilera-Beyonce iskolához, azzal a különbséggel, hogy míg ő a hagyományos, szőrös fazont képviseli, fiatalabb pályatársnői már láthatóan a csupaszra szőrtelenített fazonra esküsznek.

A zártkörű partin egyébként exférje, Jagger, és egykori vőlegénye, Brian Ferry is jelen volt, és egyiküket sem látszott zavarni, hogy Hall Ferryt annak idején Jagger miatt ejtette.

Brian Ferry és Jerry Hall akkor ismerkedtek meg, amikor a modellt a Siren című Roxy Music album borítójához fotózták, 1975-ben pedig el is jegyezték egymást. Két évvel később azonban Hall elhagyta őt a Rolling Stones énekese kedvéért, akihez 1990-ben egy nem hivatalos balinéz szertartáson hozzá is ment, és később négy gyereket is szült neki. A házasság 1999-ben ért véget, amikor egy brazil modell, Luciana Morard bejelentette, gyereket vár Jaggertől. Az énekes hiába tagadott, a DNS-teszt bizonyította az apaságát, Hall pedig beadta a válókeresetet, amiből 10 millió fontot kapott.

A viszontagságok ellenére a pár kapcsolata baráti maradt, annak ellenére is, hogy Hall jelenleg épp a HarperCollins könyvkiadóval tárgyal egy könyvről, melyben viszontagságos házasságát is kitárgyalja. Amikor épp nem könyvet ír, az exmodell a Lavitra nevű potencianövelő-szer háziasszonyaként turnézik, és próbálja felhívni a nők figyelmét arra, hogy hogyan tudnak támogatóan viselkedni, ha partnerük erekciós problémákkal küzd.

Jaggernek és Hallnak négy közös gyermeke született, legnagyobb lányuk, Elizabeth már anyja nyomán maga is modellként dolgozik, most pedig húga, Georgia May Jagger is leigazolt a nővérét és anyját is foglalkoztató Independent ügynökséghez. „Jó, igaz, hogy ő is a rockandroll-dinasztia tagja, de mi azért szerződtettük, mert fantasztikus modell lesz belőle” – sietett kijelenteni az ügynökség képviselője. Georgia ugyanakkor magassága miatt nem esélyes valódi modellkarrierre, de fotózásokhoz és reklámfilmezéshez már most is keresik.