horoszkóp

Havas Henriket elhallgattatta a TV2

2007.09.13. 07:34
Az Esti Frizbi című műsor forgatásán megtudtuk, hogy a Tanár úr, akit egy csípős megjegyzés miatt a csatorna vezetősége felfüggesztett, nem nyilatkozhat, a TV2 ugyanis megtiltotta neki. Lehet, hogy mégis igaz az a pletyka, miszerint Havas tízmillió forinttól eshet el, mert beszélt?

Egy héttel azután, hogy Havas Henrik a Mokka című műsorban beszólt a kereskedelmi csatorna vezérigazgatójának, még mindig nem lehetett tudni, hogy a vajon megkapta-e a felmondó levelét, vagy csak ideiglenesen tűnt el a képernyőről. Reméltük, hogy a fent említett műsor felvételén választ kapunk erre a kínzó kérdésre. Ez azonban nem így történt. A csatorna vezetősége ugyanis az interjú előtt felhívta a Tanár úr és a műsor készítőinek figyelmét, hogy Havas Henrik nem nyilatkozhat a közte és a TV2 között kialakult helyzetről. Az ex-Mokkás az Esti Frizbi házigazdájának, Hajdú Péternek csupán annyit volt hajlandó elárulni, hogy több ajánlatot is kapott az elmúlt hétben és hogy éppen egy könyvön dolgozik, mely elítéltekről szól és a Halálsoron munkacímet viseli.

Tekintse meg képeinket!

Havas Henrikből, akinek a munkakörét egyelőre Azurák Csaba vette át, nekünk is csak annyit sikerült kiszedni, hogy a jogi helyzet még bizonytalan. Ezután kijelentette, hogy a csatorna döntése értelmében többet nem nyilatkozhat az ügyben.

A Blikk pár nappal ezelőtt már megírta, hogy a TV2 jogi lépéseket fontolgat Havas Henrik ellen, akinek azonnal eljárt a szája, miután letiltották a képernyőről. A lap szerint a műsorvezető így akár attól a tízmillió forinttól is eleshet, ami a szerződése értelmében december 31-ig jár neki.