A mi magyar Spearsünk szerint a fekete-fehér képek a Playboyban klasszikus művészi aktnak számítanak, amit a szupermodellek is bevállalnak. Saját műsora egyelőre nincs, de a Megasztár műsorvezetői mikrofonját ő is fogná, viszont lassan végez az egyetemen és szívesen bojtárkodna is saját ügyvédjénél.

Zimány Linda másfél év után ismét úgy döntött, megmutatja bájait a külvilágnak. Sose titkolta, hogy el fog jönni ez a pillanat, csupán a megfelelő időt várta, ami ezek szerint most jött el. „2008 szeptembere óta már többször megkeresett Péter (Radnai, a Playboy főszerkesztője – a szerk.), gondolom azért, mert nekik is tetszett az anyag, de nem akartam elkapkodni a dolgot” – kezdi a címlaplány a Velvetnek. – „Olyan gyorsan változnak a dolgok, nem lehet kiszámítani a jövőt, és eddig úgy éreztem, hogy friss még az anyag, hiszen ez volt az első vetkőzős sorozat rólam, amiért valahogy talán jobban megmaradt az emberekben. Tengerparti, klasszikus Playboy anyagot tehát nem is akartam, az unalmas lett volna számomra is. Csakhogy leültem velük beszélni és mondták, hogy kivételesen bevállalnak egy fekete-fehér címlapot, ennek egyszerűen nem tudtam ellenállni.”

Klasszikus művészi akt

Zimány szerint mostanában divat lett, hogy fekete-fehér anyagokban, cicit mutatva vetkőznek a szupermodellek, azaz a klasszikus művészi akttól senki nem határolódik el, márpedig ez a mostani sorozat róla ilyen. „Azért is tetszett az ötlet, mert ilyen még nem nagyon volt, Nánási megmutatta, hogy mire gondol, én meg belementem. Ennél többet eddig sem, és ezután sem szeretnék mutatni magamból. A másodlagos nemi jellegek nem zavarnak, bármikor megmutatom őket, de a bugyi mindig fent marad. Így nagyon jól éreztem magam, de teljes aktban nem lennék hiteles, mert szégyellős vagyok, még akkor is, ha ez a képeken nem látszik.”

Zimány Linda örül neki, hogy önmaga lehet a fotókon, szerinte ez a kicsit művészibb irány maximum a magazin törzsolvasóit ijesztheti el, akiknek talán kevés lesz ennyi az erotikából. Pedig ezek a fekete-fehér képek akár ismerősek is lehetnek, hiszen idén Zimány, Debreczeni Zitával és Dukai Reginával karöltve kiadott egy naptárat, amit Tombor Zoltán fotózott, és amiben szintén túlnyomó részt fekete-fehér képek találhatók. „Valójában a naptárból jött az ötlete Péternek, hogy legyen olyasmi stílusú. Ez azt jelenti, hogy a képek letisztultak, nincsenek kiegészítőim, ékszereim és a smink se lett túl harsány.”

A glammodell szerint ezt a munkát senkinek nem szabadna csak a pénz miatt csinálnia, mert akkor nem tudja magáénak az ember a fotózást, azaz idegennek érzi magát a szerepben, az pedig senkinek se jó.

Csak semmi sebészkedés

Zimány Lindát a mostani magazinban persze megint úgy láthatjuk, ahogy az isten megteremtette, egyetlen szépítészeti beavatkozás rajta továbbra is csak az ajka, amit félévente töltet hyaluron savval, hogy teltebbnek tűnjön. „Két éve csináltattam meg először, sose titkoltam. Annak idején volt is róla egy csomó anyag, de ezt most elég sok helyen újra előszedték. Mindig igen vékony volt a szám, csak egy kicsit szerettem volna, ha dúsabb lesz, és ez tűnt a legbiztonságosabb megoldásnak. Szerencsére nem feltűnő, mondjuk, feltöltés után két napig nem jó, mégse merek szilikont tetetni bele, mert az tud nagyon csúnya is lenni.”

Óriási mellimplantátumokra azonban senki ne számítson, mert Zimány egyáltalán nem szeretne plasztikai sebész kése alá feküdni, amíg nem muszáj. „Nem mondanám, hogy soha, de egyelőre korainak tartom. Azért ha életbe lép a gravitáció, akkor el fogok rajta gondolkodni. Most is sokat fogytam, a mellemből is egy méretet, ez nem túl jó érzés. Mivel az arcomból és a testemből élek, elképzelhető, hogy terhesség után megcsináltatom a melleim, de akkor is a természetességre fogok törekedni.”

A modell most éves vizsgáira készül a jogon, ám a Cool tévés szerződése megszűnt, mivel bebizonyosodott, hogy záros időn belül nem fog saját készítésű programmal előállni a csatorna. „Felbomlott a szerződésem, de nagyon korrektek voltak, visszafelé sincsenek megkötések, így mehetek válogatásokra. Jól esett, hogy azt mondták, számítanak rám, ha valami testhez álló feladat lenne.”

Megasztár lépcsői

Ez persze azt is jelenti, hogy Zimány elindult a Megasztár műsorvezetői posztjáért kiírt válogatáson, ám erről sok mindent még nem tud mondani. „Nem tudom, hogy sikerült, sok embert néztek meg. Nagyon izgalmas feladat, nyilván szívesen lennék a műsorvezetője, de ez azért más lenne, mint a Cool Live, például kaptunk súgógépet. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyobb kaliberű dolog. De persze minden attól függ, hogy ők pontosan mit is akarnak.”

Énekesi babérokra a műsorvezető már nem tör, viszont egyre jobban érdekli a jog. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tanulna továbbra is énekelni, hiszen soha nem lehet tudni, mikor kell váratlanul pont neki felénekelnie valamit, ráadásul az sose árt, ha erősíti és fejleszti a hangját. „Idén végeznék az egyetemen, de az első éves római jogos elbukás miatt csúsztam egy évet. Bevallom, mostanáig nem volt tervben, hogy praktizáljak, de a sajtópereim felkeltették az érdeklődésem, és az ügyvédem szerint is jó meglátásaim voltak. Talán elmegyek hozzá gyakornoknak, a médiajog érdekel igazán, mert ezt nagyon kevesen ismerik, elég kiaknázatlan terület még” – mondja. – „Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, a tévézés mindig álmom volt, így ha abban adódik valami lehetőség mindenképp élni szeretnék vele. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e összehangolni a kettőt. Úgy vagyok ezzel, hogy nem baj, ha később érnek be a dolgok, szeretem az életem, úgy ahogy van.”

Így aztán Kaló Dénes pókeres kedvese nem foglalkozik túl sokat a jövővel, de ha megkérnék a kezét, nem zárkózna el, igaz a gyerekvállalást még korainak tartja. „Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, Dénessel könnyen el tudnám képzelni a közös életet, ráadásul ő már harminchárom éves. Egy eljegyzésre valószínűleg igent mondanék, azzal nem lenne gond, de a gyerekkérdés még odébb van. 30-33 éves korom magasságában szeretnék csak gyereket, de ha huszonnyolc évesen jön, akkor se fogok kétségbeesni.”