Sem tinédzsernek, sem felnőttnek nem tartja magát a 21 éves énekesnő, ám miután érzi, hogy hamarosan felnő, igyekszik biztos lábakon állni. Többek között ezért is döntött úgy, a kommunikáció helyett az idegenforgalmi ismereteket sajátítja el, feltéve, hogy felveszik a felsőoktatási intézménybe. Lolától azt is megtudtuk, hogy miközben SP a tinibálványt, addig ő a példaképet testesíti meg a tinédzserek számára, az pedig, hogy belé nem, SP-be viszont halálosan szerelmesek a 12-14 évesek, nem zavarja. Tinilányként ugyanis valószínűleg ő is belezúgna Éder Krisztiánba.

Két évvel ezelőtt nyert felvételt a BKF kommunikáció és médiatudomány szakára Lola, ám rájött, nem annyira vágyik a médiaismeretekre, ezért átjelentkezett idegenforgalomra – mondta a Velvetnek az énekesnő az Avon 20. születésnapi partiján. Korsós Judit azért döntött az idegenforgalom mellett, mert az egyik legjobb barátnője is ezt a szakot végezte, szereti az idegen nyelveket, társasági ember.

Huszonegy évesen úgy érzi, lassan felnő

Lola azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a szak elvégzése után polgári munkája is legyen az éneklés mellett, főleg, hogy érzi, lassan felnő. Ez pedig véleménye szerint azzal jár, hogy több mindennel kell foglalkoznia. Ez egyébként nem rettenti el a nagybetűs élettől, mert szereti magát új dolgokban kipróbálni. „Öt vagy hat éve csinálom ezt az egészet megállás nélkül. Hiába jártam suliba eddig is, nem koncentráltam rá annyira, most már szeretnék egy picit. Nappali tagozatra szeretnék járni, és boldog lennék, ha lennének csoporttársaim.”

Az énekesnő gégediétájáról is beszámolt, amiről Twitteren értesítette a világot. „Elmentem a VOLT fesztiválra, ahol kaptam egy légcsőhurutot és egy tüdőgyulladást. Mivel nem tudtam megszólalni, elmentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy allergiás vagyok. A hangszálaim rendben voltak, csak egy kicsit begyulladtak. Kétnapos gégediétát kellett tartanom, ami azt jelenti, hogy két napig nem szólalhattam meg. Miután nem beszélhettem, egy füzetbe írogattam” – számolt be a kényszermegoldásról a nemceleb Lola, hozzátéve, bár az elején nagyon szenvedett a csendtől, a második nap végére egészen megszerette.

Úttörőnek tartja magát

Az énekesnőtől megtudtuk, örülne, ha dalait egyszer úgy énekelnék, mint most ő Ákos számait.  „Akik öt évvel ezelőtt, az indulásomkor 8-10 évesek voltak, azok most már elég kemény tinikorban vannak, és még mindig dúdolják a dalaimat a fellépéseken. Vannak olyan számaim is, például az utolsó, a Calling, amik nem is annyira ennek a korosztálynak szólnak, hanem idősebbeknek, és egészen sikeres lett, egészen megszerették.”

A tinisztárok között Lola úttörőnek tartja magát, és mint mondta, külső szemlélőként azt látja, hogy mind SP, mind Barbee remekül irányítják a dolgaikat. „SP-be totál bele vannak zúgva a lányok, rám általában példaképként szoktak tekinteni, ami tök normális dolog. Hogy miért van ez így? Nagyon egyszerű: ő fiú, én meg lány vagyok, a lányok pedig mindig sokkal lelkesebbek.” Az énekesnőt egyáltalán nem zavarja, hogy ő nem akkora tiniálom, mint SP,  ugyanis úgy véli, tinédzserként valószínűleg ő is belezúgna, mert „ő így van valahogy kitalálva, tök jól meg van csinálva az egész produkció.”

A szakmában ritkák a mély barátságok

Annak ellenére, hogy Lola mind SP-ről, mind Barbeeról, mind pedig Markról nagy lelkesedéssel beszélt, elsősorban baráti érzések kötik össze őket, a szakmában ugyanis nagyon ritkák a mély kapcsolatok. „Gabi [Tóth Gabi] az, akivel voltak már mély beszélgetéseink, egészen sok mindent tudunk a másikról, és érti azt, ha valami bajom van.” Miután bevallása szerint már barátságok is nehezen alakulnak ki a szakmában, egy normális párkapcsolatra még kisebb az esély.

„Itt, ha fellépünk vagy színpadon vagyunk, mindenki egy szerepet játszik, ami nem feltétlenül rossz, mert színpadi emberek vagyunk. Mindenesetre nagyon furcsa, amikor a levetett álarc nélkül látod a másikat, de persze ez lehet pozitív csalódás is. Bár civilekkel sem hiszem, hogy könnyebb, nem tudom. Én szerelmes típus vagyok, szóval akár egy összenézéstől is nagyon szerelmes tudok lenni. Most valahogy még vagy nem találtam olyat, akivel ez meglenne, vagy nem úgy jönnek össze a dolgok. De nem is baj, most nem érzem, hogy hiányozna.”