A Jóban rosszban című sorozatban kétgyerekes román nőt alakító színésznő számára hízelgő volt, hogy hódolói másképp néztek rá fogyása után. Cseke Katinka az Édesnégyesben szerepel, és a párkeresés mellett önismereti terápiaként is funkcionált a forgatás.

Az Édesnégyes legújabb párkeresője Cseke Katinka, a Jóban Rosszban című sorozat Böbéje. Kozsó, Szabó Zsófi, Majka, Szorcsik Viktória és Zana József után a színésznő keres párt magának a TV2 műsorában. Cseke elmondása szerint a súlyával már nem szeretne foglalkozni, de azért az mindenképpen hízelgő volt, hogy a négy hódolója kiszúrta, hogy lényegesen vékonyabb, mint pár hónappal ezelőtt. A csatorna hétköznapjain futó sorozatában kétgyerekes román nőt alakító színésznő szerint a fogyása nem csak a magánéletben, de a karrierjében is segítheti.

„Kíváncsi voltam, milyen civil pasikkal találkozni egy ilyen showműsorban, mivel a mi szakmánkban borzasztóan be vagyunk zárva egy világba, és nem nagyon van lehetőségünk civil emberekkel találkozni. Izgatott, hogy egy civil ember mit tud kezdeni egy ismert emberrel” – nyilatkozta a Velvetnek Cseke Katinka, aki nagyon jó tapasztalatnak tartja az Édesnégyes forgatását.

A 38 éves színésznő nem csak azért örül, mert megismert négy jó pasit, hanem mert saját magáról is sok új dolgot tudott meg. „Voltak olyan helyzetek, amikre nem is gondoltam, például hogy én mennyire zavarba tudok jönni. Azt gondoltam, sokkal frappánsabb vagyok, vagy épp azt hittem, nem tudok kijönni egy helyzetből, de mégis” – mesélte az egygyerekes családanya. A műsor folyamán természetesen előfordultak konfliktusok, de szerinte ezeket nem kell komolyan venni. Igaz, ő nem mindig kezeli könnyen az ilyen helyzeteket. „Borzasztóan ki tudok akadni, nagyon nagy amplitúdókkal élem meg az életet, de van, amikor a humor visz tovább” – mesélte Cseke, aki szerint kapcsolat nincs humor nélkül.

„Az összes kapcsolatom ott ment tönkre, amikor a humor kifogyott, vagy elő se jött. Azt gondolom, hogy a világon az egyik legfontosabb, hogy nevetni tudjunk, és jól érezzük magunkat egymás társaságában” – határozta meg a lényeget a Jóban rosszban Böbéje, aki nagyon elégedett volt az Édesnégyes felhozatalával. „Négy olyan fiúval találkoztam, akiknek volt gyerekszobájuk, kulturáltak, intelligensek voltak nagyon, abszolút kifogtam őket. Nagyon helyesek, jó humorú srácok.”

A randilehetőségekről azonban nem ilyen egyöntetűen jó a véleménye, mivel a kalandparkban rosszul lett, a csokimúzeumot és a csokimasszázst imádta, míg a korcsolyapályát a rossz térde miatt nem tudta igazán élvezni. „Nagyon szeretek enni, hedonista vagyok. Imádok táncolni, énekelni, ezek bejönnek” – sorolta fel, mivel lehet levenni a lábáról.

A színésznőről az utóbbi időben a jelentős fogyásáról szóló hírek jelentek meg, így a hedonista vacsorák kapcsán rákérdeztünk, mennyire jelent meg a párkereső műsorban tényezőként a súlya. „A Marilyn Monroe-s és az utána következő felvételek között 15 kilóval lettem vékonyabb. Már nem akarok a súlyommal foglalkozni. Az, hogy a fiúk észrevették, hogy vékonyabb vagyok, és hirtelen elkezdtek egész másképp nézni rám, nagyon jó dolog volt” – mondta Cseke, aki szerint a súlyváltozása a karrierjét is jó irányba terelheti.

„Nagyon megváltoztatja a karriert, onnantól kezdve kinyílik a színház, a nagyjátékfilmek. Persze jó, hogy vagy egy karakter egy sorozatban, és ott lehetsz akár száz kiló is, mert belefér egy román kétgyerekes asszonyba. Szerintem sokat számít a különbség. A producerem is mondta, hogy sokkal szebb vagyok, sokkal jobban nézek ki kamerán. Nem mindegy, hogy 79 vagy 97 kiló vagyok” – fejtette ki véleményét, hozzátéve szerinte a korábbi, bankos reklámja akkor is sikeres lett volna, ha vékonyan forgatja le őket, és akár még az is megeshet, hogy a Jóban Rosszban történetét is befolyásolhatja az átalakulása.