Más férfival szemben VV Kristóf egy pillanatra sem hőkölt vissza akkor, amikor felesége bevallotta neki, hogy évekkel korábban prostituáltként dolgozott. A múltjáról hetek óta részletesen beszámoló VV Gina férje nem bánja, hogy párja mindenkinek kipakol, mint ahogyan azt a Velvetnek elmondta, az igazságot nem kell szégyelleni és letagadni. Sokkal inkább bosszantja az, ha mások hazugsága miatt kellett magyarázkodniuk. Kristóf állítása szerint mindent tud az asszony múltjáról, de vannak dolgok, amikre nem kíváncsi: például azoknak a híres embereknek a nevére, akik a felesége kuncsaftjai voltak.

Hogyan ismerkedtetek meg Ginával?

Ugyanannál a multi cégnél dolgoztunk mindketten. Én voltam Gina főnöke. Mondhatni, szerelem volt első látásra, és amint szorosabbá vált a munkakapcsolat, azonnal kialakult a párkapcsolat is.

Mikor beszélt neked először prostituált múltjáról?

Körülbelül 2-3 hónapon belül.

Hogyan reagáltál?

Örültem neki, hogy ezt megosztotta velem és nem rejtegetett titkokat. Még csak ellenérzést sem váltott ki belőlem, mert annyira régi történet volt ez már akkor is. Mindenkinek van olyan dolog a múltjában, amit nem biztos, hogy az élete emlékkönyvének az első oldalára tenne.

Akkorra Gina már feldolgozta a dolgokat vagy neked is segítened kellett ebben?

Feldolgozta, de én úgy gondolom, hogy a kapcsolatunkban én még nagyon sokat tudtam neki abban segíteni, hogy gyakorlatilag önmagában még dolgokat rendezzen, és száz százalékosan teljes értékrendű életet éljen. Egy teljesen más életet – amit akkorra nyilván már évek óta élt, de ettől lett neki igazán kerek egész.

Szerinted mik a feleséged azon tulajdonságai, amik ennek hatására jöttek létre?

Az, hogy egy nagyon erős ember, és nagyon jó emberismerő lett. Képes egyből levágni, hogy kik azok, akikre valóban számíthat, és kik azok, akik biztosan nem fogják hátba támadni. Mindemellett egy iszonyatosan ragaszkodó valaki. A szeretteihez foggal-körömmel ragaszkodik, és védi őket.

Még mielőtt beköltöztetek a Való Világ villájába, meséltetek Gina múltjáról, megelőzvén azt, hogy valaki más pakoljon ki róla a sajtónak. Mindezek előtt tudtak már a prostitúcióról az ismeretségi körötökben?

Persze. Aki olyan volt, hogy értékes a számunkra, család barátok, ők természetesen tudtak róla. A többi ember pedig, aki a médiából tudta meg, azoknak a véleménye annyira nem is érdekel. Mert eddig sem tudtuk, kik ők, most sem tudjuk, kik ők.

Ért atrocitás téged valaha emiatt? Mondták a szemedbe például azt, hogy Kristóf, legyen eszed, és ne ilyen nőt vegyél feleségül?

Soha ilyet nem kaptam, pontosan azért, mert aki ismeri a valós történetet, és normális intelligenciaszinttel rendelkezik – nem úgy, mint a kommentezők kilencven százaléka – az ezt a dolgot a helyére tudja tenni, és pontosan tudja, hogy ez egy múlt.

Gondoltátok volna, hogy címlapsztori lesz ebből az egészből vagy pont ez volt a cél?

Gondoltuk, hogy ez foglalkoztatni fogja egy ideig az embereket. Azt nem gondoltuk volna, hogy a más hazugságát is magyarázni kell. Azt sem gondoltuk, hogy ennyi névtelen rosszakaró lesz, de alapvetően tényleg nem foglalkozunk velük. A mi életünket ez negatívan nem befolyásolja, mert teljesen ki tudjuk őket zárni.

Most, hogy ekkora a felhajtás körülöttetek, sorra jelennek meg az újságcikkek és ezzel rosszakarók is, hogy véled, megérte erről mesélni? Nem lett volna jobb, ha úgy élitek az életeteket, ahogyan eddig is?

Mindenkinek vannak rosszakarói. Ha mi beköltözünk úgy a villába, hogy nem szólunk semmiről, és esetleg hónapokig bent vagyunk, akkor belekeveredtünk volna egy olyan dologba, hogy mondjuk hónapokig hazugságokkal töltsék meg a médiát. Ennek szerettük volna elejét venni. Aki szavahihető embernek tart, az elhiszi azt, amit mi nyilatkozunk, a többivel pedig nem foglalkozik. Az igazságot soha nem kell szégyellni és soha nem kell letagadni. Sokkal rosszabb az, ha az ember rosszakarói hazugságokat terjesztenek és utána azt kell megmagyarázni.

Sokan úgy vélik, nem kell mártírt csinálni Ginából, hiszen mindenkinek van választási lehetősége,  és van, aki inkább nyomorog, de nem megy el prostituáltnak - ezért nemhogy sajnálják, de már ellenérzéseket is vált ki a feleséged az emberekből.

Mindenki eldöntheti, hogy ő a saját életében melyik utat választja, ugyanolyan lehetősége van mindenkinek eldönteni, hogy nyomorognak vagy pedig – teljesen mindegy, mit – tesznek ellene.

Ismert politikusok, celebek fordultak meg a feleséged ágyában. Gondolom, te név szerint tudod, hogy kikről van szó.

Fogalmam sincs, kikről van szó és nem is érdekel, pontosan azért, mert tízéves sztorikról beszélünk. Ez nem volt fontos soha, és most sem az.