Nagyot lépett előre a székesfehérvári Fluor Tomi azóta, hogy elhajította a Gecigránátot. Az SP-vel közös Partyarc című szám jóval három millió látogató felett jár már Youtube-on, a Mizu című saját dal pedig rekord idő alatt elérte a kétmillió látogatót. A huszonhárom éves rapper beszél a siker király és sötét oldaláról, a rajongókról, hogy mennyire veszi komolyan magát, hogy milyen gyerek volt tiniként, és, hogy mi az az underground hiphop.

"Nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy a Partyarcot semmi nem fogja megdönteni" – mondta Fluor Tomi a Velvetnek. "Ahhoz képest, hogy a Partyarc hat hét alatt érte el az egymilliót  Youtube-on, a Mizu öt hét alatt meghozta a kétmilliót" – magyarázta. "Általában jók a visszajelzések. Ha  a Partyarchoz hasonlítom, akkor a Mizut sokkal jobban kedvelik, és az idősebbek, például korombeliek is hallgatják" – mondta arra a kérdésre, hogy milyen reakciókat kapott mióta befutott a Mizuval.

A siker drága

Ahogy aztán említette, ezzel azért járnak kellemetlenségek is. "Miután Brasch Bence véletlenül megosztotta online adásban a telefonszámomat a Story-gálán, fél percenként jöttek a hívások és az smsek, hiába tagadtuk, hogy az én számom lenne. Az, hogy kik hívtak, nem derült ki, mert nem vettem fel a telefont. Egész éjszaka berregett a mobilom, és reggelre le is merült, annyian kerestek. Valahol jó ez, mert a sikereim visszajelzése, de néha kellemetlen" – magyarázta.

Mint mondta, gyakran csajok várják a házuk előtt, és egy tábla csokit nyomnak a kezébe, ahogy kilép az ajtón. "Nyilván így, hogy SP-vel lakom, megduplázódnak a rajongók. Az együttélés egyébként semmi extra. Az egyik szobában SP zongorázik és valami nagyon szerelmeset énekel, míg a másikban én valami teljesen másról rappelek" – avatta be a Velvet olvasóit. Csajozásnál viszont inkább hátrány az ismertség. "Sokszor nem nagyon tudom eldönteni, hogy ki az, aki azt a Fluort keresi, akit a tévében láthat, és ki az, aki a személyesebb részre kíváncsi."

Még drágább a siker

A kommentek között előbb vagy utóbb valaki mindig megjegyzi, hogy Fluor Tomi eladta magát, és elhagyta az úgynevezett underground hiphopot. "Az underground hiphop egy zárt kör. Minden hallgató rappelni szeretne, és amikor rappelni kezdenek, akkor nem haverként néznek többé a másikra, hanem versenytársként. A fikázás helyett viszont inkább dolgozhatnának azon, hogy minél jobb legyen, amit kiadnak a kezeik közül."" – mondta, majd hozzátette, hogy neki könnyebb volt a helyzete, mert tizenhat évesen megnyert egy tehetségkutató-versenyt, amit az Animal Cannibals szervezett, így sokan megismerték a nevét.

Az elégedetlenek a honlapján, a Facebookon, és a Youtube-on találják be, de mint mondta, ebben semmi újdonság nincs, mert minden új albuma után sokan a régi Fluort követelik. "Aki nem szereti a változást, annak ez annyira nem jön be. Tizenhat évesen én is elhittem a sztereotípiákat, hogy a média gonosz és csak a gagyit nyomja. Semmi belelátásom nem volt a dolgokba, sok minden ellen lázadtam, de hála istennek ez nem tartott sokáig" – említette. "Nem voltam gonoszkodó – tette hozzá. A sulirádióban állandóan hiphop szólt, és ha valaki behozott egy house cédét, azt nem rakták be.

Már nem drága

Fluor Tomi most a kiadójának dolgozik, pólókat, medálokat, kulcstartókat készítenek, megtervezik a honlapot, megrajzolják a pólókat, minden kis részletet ők csinálnak, továbbtanulással egyelőre nem foglalkozik. "Elvagyok ezzel a világgal" – mondta. A zenei terveiről pedig így beszélt: "Inkább az elektronikus vonalra szeretnék rámenni, de emellett az Indigó Utca nevű zenekarral csinálunk élő projektet, tervezek egész estés dj fellépést, akár turnét is leszerveznék" – magyarázta.

"A zenét magát komolyan veszem" – magyarázta Fluor. "Nyilván nem csinálnám, ha nem komolyan nyomnám. Sokat dolgozom az imidzsemen, de minden szinten nem veszem magam komolyan, hülyén is nézne ki ilyen szövegek mellett. Én leginkább a hülyegyerek vagyok, aki mindenkinek a haverja. Nem kell mindig mindent megfejteni. Van, amikor az ember elmegy a könyvtárba, és van, amikor elmegy inkább bulizni" – tette hozzá.