Már csak napok-hetek választják el Rubint Rékát attól, hogy életet adjon a harmadik Schobert-utódnak. Miután a fitneszpápa asszonya gyakorló anya, egyáltalán nem tart a szüléstől, inkább csak az bántja, hogy gyermeke világrajövetelével meg kell válnia a hasától, merthogy ezt sokkal jobban szereti, mint kockás hasizmát.

Rubint Réka éppen annyira szívesen és sokat beszél arról, hogy mennyire szereti a várandós állapotot, mint férje az Update-termékekről, amiket hamarosan napi három percben láthatunk viszont a TV2-n. Ha már úgyis a TV2 zászlaja alá szerződtek, a csatorna őket is bevetette a sajtóesemény-színesítés érdekében, és a Tolvai Renáta-Kállay-Saunders András- Kökény Attila-Azurák Csaba- Rákóczi Ferenc celebmezőny mellett a házaspárt is felsorakoztatta a TV2–Vodafone mobilnet promóciós rendezvényén.

Rubint Rékát semmiben sem gátolja a terhesség

Schobert Norbert az esemény alatt szinte el sem mozdult lassan mindenórás neje mellől, pedig Rubint Réka biztosan mozog a magas sarkúban. „Lara, a kisfiam, Norbi, és most Zalán érkezése során is tudtam viselni ezeket a lábbeliket. Semmiben sem akadályoz vagy gátol a terhesség, kismamaként is teljes értékű életet tudok élni” – mondta a Velvetnek Rubint Réka, aki bár még mindig tart edzéseket, már nem végez el minden gyakorlatot, csak azt, ami jólesik neki.

Rubint Réka képekben

Miután már két gyermek édesanyja, Rubint Réka nem tart a szüléstől, inkább csak az bántja, hogy meg kell válnia a hasától. „Sokkal jobban szeretem ezt a gömbölyded állapotot, mint a terhességem előtti kockás hasizmomat. Szerintem egy nő életében ez a legcsodálatosabb időszak. Ennél teljesebb érzést nem tudok elképzelni. Számomra annyi pluszt ad lelkileg ez az állapot, hogy bármikor, bármennyiszer újraélném még” – mondta Schobert Norbert neje. Rubint Réka a közelmúltban elmélyítette az ismereteit az ezotéria területén, így nem meglepő, hogy úgy tartja, gyermekük nem véletlenül születik éppen hozzájuk.

Megtanult kiállni az elveiért

„Úgy gondolom, hogy minden lélek megtalálja magának azt a családot, ahol feladata van. Ez nagyon sok esetben a szülők és a környezet formálásában nyilvánul meg” – vélekedett Rubint Réka, majd rátért a férjére, mert úgy véli, részben neki köszönheti fejlődését. „Nagyon sokat fejlődtem mellette érzelmileg és lelkileg is. Sokkal rendszeretőbb, határozottabb lettem, és talán a legfontosabb, amit neki köszönhetek, hogy megtanultam kiállni az elveim mellett” – mondta. „A legcsodálatosabb dolog, hogy nőnek érzem magam mellette, és ez kihat az anyaságra, a munkámra, kihat mindenre, és ezt kizárólag neki köszönhetem” – méltatta tovább férjét.