A stylistot azzal vádolták, hogy irigységből parodizálta a Mizu című számot. Pedig Lakatos még SP-re sem féltékeny. A klipet egyébként úgy dolgozták fel, hogy meg sem kérdezték Fluort, de a divatszakember szerint nem jelent neki problémát, ha egyszerre fizeti majd be a jogdíjat annak az együttesnek, akitől állítólag a tinik kedvence lopott.

Minimális időráfordítással született meg Lakatos Márktól Fluor Tomi Mizu című számának feldolgozása, ami egyébként már több előadótól, több változatban is elhangzott. A stylist egy buli végén kezdett el a baráti társaságával azon viccelődni, hogy lehet az, hogy 8 millióan letöltötték a Mizu című számot, amikor Magyarországon összesen 4 és fél millióan használnak internetet.

Fluornak nem szóltak

„Azon röhögtünk, hogy akkor biztos mindenkinek a nagymamája meg a csecsemők is letöltötték” – mesélte a Velvetnek Lakatos Márk, azaz Fluorita Lux, aki úgy gondolta, ha ez megtörténhet, akkor erre muszáj valamit lépni. „A második anyanyelvem a spanyol, így egyből elkezdtem énekelni spanyolul a szám refrénjét: "Qué tal, Qué tal, Qué tal?", akkor mondták a többiek, hogy azonnal írjuk meg ennek a zenei alapját, csináljuk meg, forgassunk hozzá egy klipet. Beálltunk a Playmobilos wc-be, húgomtól elkértem a vizsláját és megszületett a klip: Fluorita Lux Ke tal? című dala. 2 nap alatt közel 100.000 ember töltötte le."

„Persze Tominak erről nem szóltunk, de úgy gondoltam, majd vele egyszerre befizetjük a jogdíjakat annak az együttesnek, akitől ő is állítólag valamit elcsent” – poénkodott Lakatos, aki hangsúlyozta, az egész klip egy vicc, egy paródia - nem Fluornak a paródiája, hanem a Legónak, a partikultúrának. „Fluor elképedt, de a klipben lévő cuccok nagyon tetszenek neki, még az is lehet, hogy a következő klipjében én öltöztetem, ha neki bejön ez a szitu” – tette hozzá. Tegnap az Indexen egyébként megjelent, hogy féltékenységből csináltam ezt az egészet, csak azt nem értem, kire kell nekem féltékenynek lennem. Csak nem SP-re? Rá biztos nem” – élcelődött a divatszakember.

Hideget is, meleget is

Elmondása szerint a klip miatt kapott hideget és meleget is egyaránt, épp úgy, mint Fluor Tomi. „Őt is elmondták már mindennek, csak épp keresztény embernek nem. (De amúgy van egy csomó rajongója.) Viszont ő sokkal jobban megsértődhet azon, ha lemelegezik, mert valószínűleg nem az. Én már megszoktam az ilyen beszólásokat. Egyébként az emberek fele megérti, hogy ez egy vicc, a másik fele meg, akik egyébként sem értenek semmit, ebben az esetben sem értik” - magyarázta Lakatos.