Kutai Kingát az érzelmei vezérelték abban az öt hónapban, amit a VV5-ben töltött, és szerinte ez jól van így. Attilával érezte magát legjobban és legrosszabbul is, de lezárta a kapcsolatukat. És most Csabának drukkol.

"Még nem néztem vissza magamat, meg az összefoglalókat. Szerintem csak akkor fogom, ha véget ért az egész játék" – mondta el a Velvetnek Kutai VV Kinga. Nem is lett volna rá ideje: kiesése után egyből hazament, órákon keresztül beszélgetett a családjával, aztán elzavarták aludni. Hétfőn folyamatosan interjúkat adott, végül keddre jutott el odáig, hogy nagyjából kialudja magát.

"Semmit nem bántam meg. Akkor és abban a percben mindent úgy tettem, ahogy jónak tűnt. Öt hónapig az érzelmeim uraltak, és semmit sem csinálnék máshogyan. Ez vagyok én, ez hozta ki belőlem a villalét meg a szituációk" – foglalta össze a játékbeli tevékenységét.

Elmondása szerint élete eddigi 22 éve alatt nem érte ennyi impulzus, mint most, és már az első nap megszokta a kamerákat. Szerinte a három férfi valamelyike nyeri majd meg a játékot : "a két csaj nem akkora egyéniség, nem adnám nekik a fődíjat. De a fiúk mind megérdemelnék."

Miért pont ő?

Elmondása szerint a párbaj óta sokat gondolkozott azon, miért veszített ekkorát (Seherezádé 66 százalékkal jutott vissza a villába). "Elképzelhető, hogy a nézőknek elegük volt a hisztijeimből. Ennek ellenére nem értem ezt a hatalmas százalékkülönbséget. Seherezádé nem túl impulzív figura, kolbászolgatott jobbra-balra, aztán ennyi. Engem, ha utálnak is, legalább érzéseket változzam ki a nézőkből."

A szobanövényszerű aktivitást mutató Csaba szerinte teljesen más kategória. "Csabikát nagyon szeretem, nem ilyennek látom. Nem emeli fel annyira a hangját, de az utóbbi időben nagyon sokszor megvédett." Szerinte érdekes lesz a férfi rivalizálása Attilával, bár ő egy idő után már nem bírta nézni.

Félti Attilát

Alapvetően Csabának drukkol, már csak a megvédés okán is. Meg hát ő nem bántotta, bezzeg Attila. Akit azért félt egy kicsit, mert nem tudja, mi lesz vele így, hogy egyedül maradt. Elmondása szerint volt benne egy kis fellángolás, de részéről szerelem biztosan nem. Ha a műsor vége után Attila elé állna, hogy legyenek boldogok, nemet mondana.

"Nem tudnék vele mit kezdeni. A titoklevelet arra szántam, hogy ha kiesek a játékból, akkor tudja, hogy mi zajlott a fejemben egész végig. Ez egy lezárás volt, nemcsak a játékot, hanem a mi kapcsolatunkat illetően is. Biztos vagyok benne, hogy nemet mondanék neki, öt hónap alatt voltak nagyon jó és nagyon rossz pillanatok: vele éreztem a legjobban magam, de akkor volt a legrosszabb, amikor ő bántott" – fejtette ki. Pedig milyen jól indult a dolog!

Tovább

"Agyilag még nem hoztam vissza magam a jelenbe" – foglalta össze a tényt, hogy még mindig a VV-ben érzi magát, nem volt ideje barátokkal találkozgatni, és ki sem tudta aludni magát. Egyébként meg minden megy tovább, ahogy eddig tervezte: leteszi a főiskolából hátralévő három vizsgát és közgazdász lesz.

De ha kap valamilyen tévés munkát, és megtetszik neki, szívesen elvállalja. "Szeretem a pörgős életet, a villában meg elég sokat lébecoltam. Benne lennék műsorvezetésben, de kreatív ötletelésben és háttérmunkában is." Szóval megélte a villalétet, és szeretne a médiában elhelyezkedni.