Mészáros Csilla hétfőn a Facebook oldalán tette közzé, hogy egyedülálló lett, de nem akar erről bővebben mesélni. A sittes is csak annyit árult el a Velvetnek, hogy nincs harmadik fél, és hogy felnőtt emberek módjára váltak el.

A VV5 alfahímjének barátnője hétfőn a Facebook oldalán először a státuszát változtatta meg kapcsolatbanról egyedülállóra, majd vélhetően a sorozatos érdeklődésekre reagálva azt is kiírta, nem hajlandó válaszolni senki kérdésére sem az üzenőfalon, sem pedig privátban - hívta fel a Velvet figyelmét egyik nevét nem vállaló olvasónk.

Nincs harag

A szakítást Dukai VV Gergő – ha szűkszavúan is –, de megerősítette: "Csak annyit tudok most mondani, hogy valóban vége van, sajnos ez így alakult. Nem váltunk el haraggal, meg tudtuk beszélni a dolgokat felnőtt emberek módjára. Harmadik félről pedig nincs szó" - szögezte le a valóságshow sittese.

A kapcsolatuk egyébként eddig sem volt mesébe illőnek mondható: Dukai a villába való költözése előtt ignorálta Csillát, vagyis abban egyeztek meg, hogy mindenki éli a saját életét – a lány kint, az alfahím meg bent. Mindez a műsor ideje alatt abban nyilvánult meg, hogy a csaj  az üzenőfalán drukkolt/picsogott Dukaiért, míg az szinte egyből elkapta játékostársát, Seherezádét.

Később a sittes úgy nyilatkozott, szó sem lehetett volna komolyabb kapcsolatról közte és Seherezádé között, még akkor sem, ha egy jószándékú pletykának köszönhetően nem derül ki, hogy Dukai Regina öccse mindössze szórakozik a gogóssal. Ez a titoklevélben is megerősítést nyert: "Sok esetben, amikor téged csókoltalak, valaki másra gondoltam" – írta a férfi, akit kiszavazása után – Seherezádé ide vagy oda –, Mészáros Csilla tárt karokkal várt.