Mégsem vonul vissza Bodri Krisztina

2008.03.20. 14:25
A Miss World Hungary győztese nemrég még úgy gondolta, ezen a pályán minden sikert elért, nincs értelme tovább szépségversenyeznie. Most mégis úgy gondolja, egyet még megpróbál. A szépségkirálynő elmondta, nem fontos a számára a szereplés, és nem fejlődött számottevően a versenyek alatt.

Éppen három hónapja nyilatkozta a Velvetnek a Miss World Hungary 2007-es győztese, Bodri Krisztina, hogy a szépségversenyzés terén mindent elért, ideje visszavonulnia. A szépségkirálynő azóta meggondolta magát.

Eukonform arca van

Nézegessen Bodri Krisztinát!

„Még egy versenyre szívesen neveznék. Már a kínai döntő előtt is mondogatták, hogy jellegzetesen európai arcom van. Szívesen megpróbálnám a Miss Europe versenyt is, ami szerintem a karakteremnek való”- mondta a jogászhallgató az RTL Klub Királynő című sajtótájékoztatója után. A kiszemelt szépségversenyt- amelyet néhány éve Laky Zsuzsa nyert meg – tavaly nem rendezték meg, és Bodri Krisztina elmondta, ha esetleg idén is elmarad, amiatt nem bánkódik különösebben.

„Igazából nincsenek komoly terveim sem a szépségversenyek, sem a szépségipar terén, még mindig az az elsődleges célom, hogy az egyetemi tanulmányaimat befejezzem.” A kínai világversenyen porcelánarcúnak nevezett szépségkirálynőt arról is kérdeztük, mi lesz a feladata az áprilisban induló Reflektor televízióban az idei Miss Universe és Miss World Hungary nevezőivel, de erről egyelőre nem tudott részleteket elárulni. Így aztán visszatértünk arra a témára, miért is gondolta korábban, hogy nem szeretne több szépségversenyen indulni.

Kampányszerűen jelentkeznek

„Manapság annyi szépségverseny van, hogy ha egy lány birtokolja a szépségkirálynő címet, amögött már nem mindig van tartalom. Számomra kicsit fura, ha azt látom, hogy vannak lányok, akik kampányszerűen minden versenyre jelentkeznek, és aztán elmondhatják magukról, hogy mely kistérség szépségkirálynői lettek.” Bodri Krisztina ugyanakkor úgy tartja, ha valaki egy hazai A-kategóriás versenyt megnyer, annál több sikert nem érhet el ezen a területen, így aztán nem feltétlenül van értelme folytatni a versenyzést.

Mint az a korábbi interjúiból is kiderül, Bodri Krisztinának nem fontos, hogy a bulvárközélet ismert szereplője legyen, eleinte furcsának tartotta, hogy a győzelmét követően a magánéletével is foglalkoztak a lapok. Az egyetemista lánynak nem okozott gondot, hogy beszéljen a nála jóval idősebb plasztikai sebész barátjáról, dr. Seffer Istvánról, akinek többek között egy síbaleset után helyreállított orrát is köszönheti. Nem tulajdonít nagy jelentőséget a nyilvános megjelenéseinek sem, mint elmondta, a felkérések időpontja leginkább azért foglalkoztatják, hogy meg tudja szervezni, azok ne ütközzenek a vizsgaidőpontjaival.

A testi fejlődés

Végül megosztottuk Bodri Krisztinával is azt a fejlődéselméletet, amelyet a Fásy Ádám szellemi örökségén alapuló Miss Hungary versenyen hallottunk tavaly szilveszter környékén. Eszerint a szépségversenyek azért jók, mert a felkészülés alatt a nők úgy testileg, mind lelkileg fejlődnek. Bodri Krisztina elmondta, nem tapasztalt ilyet a magyar verseny előkészületei alatt.

„Inkább a kínai döntő előtti időszak változtatott rajtam valamelyest. Toleránsabb, türelmesebb lettem, azóta jobban alkalmazkodom másokhoz. A fejlődés inkább az angol nyelvtudásomra vonatkozik, mivel ott állandóan angolul beszélgettünk. A testi fejlődésről meg azt gondolom, hogy ha egy lány bikiniben készül megmutatni magát, akkor természetes, hogy jobban ügyel az alakjára.”