horoszkóp

Fresh Andi büszke, hogy szilikonosnak nézik a melleit

2008.10.31. 16:30
A Fresh formáció szőke tagja egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, és most egy, a Playboy magazinban látható szexi fotósorozattal tér vissza. Villányi Andrea, aki nem tartja magát egy szégyenlős lánynak, négy évvel ezelőtt már levetkőzött a lap számára, és most ismét igent mondott. Bár a képeken szinte mindent megmutat, magánéletéről nem kíván beszélni.

A Fresh énekesnője négy év után ismét levetkőzött a Playboy magazinnak. Mint megtudtuk, főként Nánási Pál fotós személye, illetve a stáb többi tagja miatt döntött úgy, hogy ismét megmutatja meztelen bájait. „Nagyon jó érzés volt együtt dolgozni ezzel a csapattal, közel kerültünk egymáshoz, így örömmel mondtam igent, amikor Radnai Péter főszerkesztő ismét felkért, hogy szerepeljek a magazin hasábjain. Megtisztelőnek tartom, hogy másodszor is megkerestek, hiszen a Playboy szerintem hatvan év múlva is egy nagyon színvonalas újság lesz” – nyilatkozta a Velvetnek Villányi Andrea, aki ugyanazokkal a feltételekkel vállalta el a mostani fotózást, mint a négy évvel ezelőttit. „Biztosítottak arról, hogy aktfotókról lesz szó, és nem playmate-jellegű képekről, amiken a lányok valóban mindent megmutatnak. A koncepciót illetően teljesen megbíztam bennük, hiszen tudtam, hogy nem áll érdekükben, hogy rossz felvételek készüljenek rólam.” Hozzátette, külön örült annak, hogy a fotózásra egy elegáns szálloda lakosztályában került sor.

Fő a bizalom

Mint a Fókuszból megtudtuk, a bizalom és a komoly előkészületek ellenére Villányi Andreának kellett egy óra, hogy kicsit feloldódjon, bár a Blikkben azt is bevallotta, hogy alapvetően nem egy szégyenlős lány: „Gyakran járkálok meztelenül a lakásban is. De amikor le kellett venni a melltartómat, elszégyelltem magam, hiszen az ember nem szokott idegenek előtt vetkőzni.” Az első mondat természetesen nem jelenti azt, hogy a Fresh formáció tagja naphosszat egy szál semmiben flangálna otthonában. „Szerintem teljesen természetes dolog, hogy az ember saját lakása falai között néha levetkőzik. Egyébként az itthoni strandokon még monokinizni sem szoktam, csak külföldön” – egészítette ki korábbi nyilatkozatát az énekesnő.

Az örök elégedetlen

Fresh Wiki, a legjobb fenekű magyar híresség zenekarbéli partnerének ezúttal fizikailag sokkal jobban fel kellett készülnie a fotózásra, mint négy évvel ezelőtt. Többek között két hétig le kellett mondania a zsíros, magyaros ételekről, amik egyébként a kedvencei. Sok fehérjeturmixot fogyasztott, valamint 14 napon keresztül tornázott Tatarek Rezső személyi edzővel, akivel még a Sztárbox című műsorra való felkészüléskor ismerkedett össze. Miután Gyulai Viktória megnyerte a legszebb fenékről szóló szavazást, arra is rákérdeztünk, hogy Andi melyik testrészével a legelégedettebb. „Örökké elégedetlen vagyok, de ha mégis mondanom kellene valamit, akkor azt hiszem, hogy a melleimet említeném meg. Sokszor megkérdezik, hogy igaziak-e, vagy szilikonosak, ami valahol bóknak számít, így jól esik, ha erről faggatóznak.”

Bizonytalan jövő

Hogy négy év múlva viszontlátjuk-e majd a magazinban, arra egyelőre nem kaptunk egyértelmű választ. „Ezt nehéz most megmondani. Ha valamilyen oknál fogva magamra szednék 20-30 kilót, akkor biztos nem. Ha viszont születne egy gyermekem, és a terhesség után visszanyerném az alakomat, akkor lehet, hogy igent mondanék. Úgy gondolom, hogy a képeknek a teljes valóságot kell visszaadniuk, és csak addig mutassuk meg magunkat, amíg nem kell több napon keresztül retusálni egy képet. Természetesen más kérdés a smink, ami teljesen meg tudja változtatni az ember arcát, és egy nem túl előnyös vonásokkal rendelkező hölgyből is csodaszép nőt tud varázsolni” - nyilatkozta az énekesnő, aki úgy érzi a négy évvel ezelőtt készült és mostani fotósorozat között az a legnagyobb különbség, hogy a korábbi képekről egy huncut lány tekint ránk, a mostaniakról pedig egy igazi nő.

Nem lehet mindenkinek megfelelni

Villányi Andrea elmondta, természetesen akadnak, akik negatívan viszonyulnak hozzá, bármit is tesz, de ő nem is akar megfelelni mindenkinek, hiszen ez eleve képtelenség. „Igazából csak a családom és a barátaim véleménye számít. Tudom róluk, hogy ők mellettem állnak, hogy őszinték velem, és építőjellegű kritikaként fogom fel, amit mondanak. Pár éve még érdekelt, hogy mások mit mondanak rólam, de ez ma már nincs így.”

Az ominózus négy évből egyébként, az utóbbi hónapokban szándékosan visszavonult a nyilvánosság elől. „Azt követően, hogy beléptem az együttesbe, három-négy évig nagyon sok cikk jelent meg rólunk. Most már nem akarok minden áron szerepelni, átadom a stafétabotot a többieknek, akik nem feltétlenül ragaszkodnak ahhoz, hogy egy róluk szóló cikknek hírértéke is legyen. Ha van valamilyen színvonalas dolog, műsor, vagy bármilyen más apropó, akkor továbbra is szívesen nyilatkozom, ellenkező esetben udvariasan elutasítom az ilyen jellegű felkéréseket” – nyilatkozta lapunknak a Playboy magazin novemberi címlaplánya, aki magánéletéről sem beszél. A Fókusz kameráinak is csak annyit árult el, hogy másfél éve él párkapcsolatban, és nagyon boldog kedvese oldalán.