Kemény és egyenes férfiakra vágynak a pornós nők

2007.05.06. 20:00
Boroka Balls kedveli a férfiasságot, Judy Nero a másik felét keresi. Monique Covet a hűséget szereti, Mya Diamond pedig a párját. Kelemen Anna csak a pénzt. Pornósok beszélnek az ideális férfiról.

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egy pornószínésznővel kezdjen. De milyen pasiról álmodnak a pornós csajok? Pont olyanról, mint bármely másik nő. Legyen intelligens, megbízható, férfias és hűséges. Bár az utóbbi kicsit nehezebben értelmezhető a pornószakmában.

A színésznők véleménye megoszlik abban, hogy vajon szakmabelivel vagy kívülállóval jobb-e kezdeni. Janet Joy, a legjobb orál jelenetért Oscart kapott pornós, és az életműdíjas Alexa például teljesen ellentétes véleményen vannak. Az előbbi csak pornóssal, az utóbbi csak szakmán kívüli férfival randizik. Híres magyar pornószínésznőket kérdeztünk férfiideáljaikról.

Boroka Balls

A 2006-os év magyar és európai felfedezettjének nem számít a külső. "Nem szeretek olyan kritériumokat mondani, hogy legyen magas, meg ne legyen kövér. Azért legyen inkább magas. Alacsony pasival nem tudnék járni." Belső tulajdonságok közül a fontos az, hogy "férfiasságot sugározzon, magabiztosságot, érezzem magam nőnek mellette, érezzem a biztonságot. Fontos, hogy nagyon szeressen. Én a meglátni és megszeretni elvét vallom." A pornószínésznőnek, aki szűzen kezdte az ipart, számít az őszinteség, az értelem és a jó emberismeret. Meg persze hogy a férfi "átlássa a dolgokat". A hűtlenséget, az agressziót és a nőies viselkedést azonban ki nem állhatja. A 19 éves lány barátja és egyben menedzsere Ricardo, akivel viszonyuk elég viharos. De Boróka szerint jó így, mert egy szakmabeli jobban meg tudja érteni az embert, bár még nem volt mással komoly kapcsolata. Pornószínésszel azonban sohasem járna. Ugyanis nagyon féltékeny típus.

Judy Nero

A csak leszbikus pornóban feltűnő Judy pasifronton elég válogatós. Az ideális férfi "tuti, hogy egy másik bolygón lakik", hiszen itt még nem találta meg. A színésznőnek nem számítanak a külsőségek. A lényeg az, hogy a férfira lehessen számítani, ne legyen féltékeny és megbízhatatlan. Igazából az ideális pár az, "aki nélkül nem tudsz élni". Aki kiegészíti az embert, aki a "másik fele". A kétszínű, vagyonukkal kérkedő férfiakat nem viseli el. Mivel épp edzés közben kaptuk telefonvégre, megemlítette, hogy nehezen tűri, ha a konditeremben méregetik és "beszólogatnak" neki. Amivel Judy-t le lehet venni a lábáról, az a férfias viselkedés, az önfeláldozás, az udvariasság és az intelligencia. De ne legyen "csicska" a pasas. A színésznőnek mindegy, hogy a férfi mivel foglalkozik. Akár szakmabeli is lehet, csak ingyenélő nem.

Kelemen Anna

"Hű, valami frappáns választ kéne adnom" kezdte az ex-pornós. Egyszavas lett: "Gazdag." Hogy milyen legyen külsőre? Humoros. Az viszont nem valami jó, ha okoskodik, sokat beszél, vagy zavarja Annácska köreit. A "pipogya, tehetetlen, szarakodós" pasikat pedig ki nem állhatja. Miután kicsit végiggondolta a külső kérdését, elmondta, hogy jó, ha az illető tud magán röhögni és jó fej. A Velvet olvasóinak szavazata alapján a legjobb kormányszóvivő-jelölt most nagyon magányos. Úgyhogy éppen az ideális partnert keresi. Azt, aki megérti őt és nem egoista. Ideig-óráig már találkozott ilyennel, de hosszú távon a férfiak mindig megváltoznak. Aggódni kezdenek, meg féltékenykedni.

Mészáros Dóri

A legjobb erotikus műsor Pornó Oszkárját elnyerő Mészáros Dórát épp kelet-európai turnéja közepette kaptuk el. Az utóbbi időben filmek helyett főleg sztriptízben és aktfotózásban utazó előadó a bukaresti Ero Show vendége ezekben a napokban. Mivel párja telefonbeszélgetésünk során éppen mellette állt, túl sok mindent nem tudhattunk meg magánéletéről. Annyit azonban igen, hogy a magas, mackós férfiakat szereti, és sokakkal ellentétben bukik a hosszú hajra. A türelem, intelligencia és pozitív kisugárzás ideális tulajdonság egy férfinak, viszont az ápolatlan, kötözködő és nagyképű férfiakat nem szereti. Hogy párjában megtalálta-e, amit keresett? "Hát, 90 százalékban." Hogy mi az, ami hiányzik, nem tudtuk meg, csak azt, hogy néha nehezen várja meg, amíg Dóri összekészülődik. Szóval a türelmén van mit fejleszteni.

Monique Covet

A pornósztár jelenleg éppen egy nővel él együtt, de tudja, milyen pasit akar. Legyen hűséges, ez a legfontosabb. A tisztelet és a kölcsönösség nélkül pedig egyetlen kapcsolat sem működhet. Külsőre annyi számít, hogy ne legyen se alacsonyabb, se fiatalabb az illető, mint a spriccparti háziasszonya. Monique szereti, ha a férfi bármiről tud vele beszélgetni, ha mindenhez hozzá tud szólni, ha intelligens. A csúnya beszédet, modortalanságot és azt, ha valaki "tahó", nem viseli el. Keresett ilyen férfit, de most Maryt találta meg, aki valójában inkább jó barát. Hogy megvannak-e benne a fenti tulajdonságok? Hát, "egy nő nem lehet egyszerre okos is meg szép".

Mya Diamond

Milyen az ideális férfi? "Olyan, mint a párom!" A külső neki sem számít sokat, ami szerinte részben a szakma miatt alakult így. "Ha valaki pornózik, nehezebb párt találni. Én szerencsés vagyok." Ezt egyébként beszélgetésünk alatt többször is elmondta. Mya nyolc éve van a barátjával, ami azért is érdekes, mert csak négy éve pornózik. Pasija részben szakmabeli, hiszen fotósként dolgozik, így már kezdetben is tisztában volt a pornós élettel. Azért a természetes keblű színésznő örül, hogy nem a szakma kapcsán ismerkedtek össze. Szerinte nem nagyon maradnak együtt, akik így találnak párt. Az első pornós időszakuk kicsit nehéz volt, mert barátja féltékenykedett, de meg tudták oldani a problémát. "Ha nem sikerült volna, nem pornózom tovább. A kapcsolatunk a legfontosabb." Az ideális pasi megérti az embert, mellette áll, és legfőképpen nagyon szereti.

Nikki Rider

Az év legjobb magyar pornószínésznőjének szintén nem számít a külső. A fontos az, hogy legyen valami a pasas fejében, és lehessen vele beszélgetni. Bár ez sem mindig igaz. Találkozott ugyanis olyan sráccal, aki bár csúnya és buta volt, viszont ellenállhatatlan kisugárzással bírt. Hogy mi a legfontosabb egy férfiban? Az ápoltság, mindenek előtt. A koszos hajnál és körmöknél ugyanis nincsen kiábrándítóbb. Persze a megbízhatóság is fontos, Nikki ugyanis féltékeny típus. De ha szeret valakit, ahhoz hűséges. Persze a munkán túl. Jelenlegi párja minden említett tulajdonságban átlag feletti, és nem a szakmából való. Pornósokkal való kapcsolatnál ugyanis nincs rosszabb. Féltékenykednek, túl sokat várnak és nem tudják munkának tekinteni az ipart.