horoszkóp

Judy Nero a második Michelle Wild

2008.05.29. 09:18
Judy Nero felhagy a pornózással, és nem fog hiányozni neki. Úgyis legalább ötszáz csajjal volt már. Döntésében Pflum Orsi segítette, a karrierje további alakulásában pedig Michelle Wild a példaképe.

Már korábban hírül adtuk önnek, hogy Judy Nero abbahagyja a pornózást. Akkor az is kiderült, hogy valójában nem is pornózott, hiszen pasival sohasem forgatott, kizárólag nőkkel. Most a Velvetnek azt is elmondta, hogy hogyan jutott erre az elhatározásra. "Azért döntöttem így, mert egyrészt úgy érzem, hogy a csúcson kell abbahagyni, másrészt pedig 31 éves vagyok, és nem akarom megvárni, hogy egyszer már ne csörögjön a telefon, hogy ne hívjanak sehová."

A pornós egyébként több felkérést kapott az elmúlt fél évben, mint bármikor korábban, így nem csoda, hogy a csúcsot emlegeti. Bár ezek az ajánlatok egyre inkább függetlenek a pornótól. Jelenleg két online lapnak ír, és két műsort is vezet egy tévécsatornánál. "Ezeket a műsorokat nemcsak a felnőtt, de a gyerek közönség is nézi, és a visszajelzésekből az derül ki, hogy szeretnek. Nem akarom ezt filmezéssel elrontani, főleg ha már a nézők és a tévések is bizalmat szavaztak nekem. Most nem abból profitálok, hogy hogy nézek ki, vagy hogy milyen vagyok az ágyban."

Judy Nero

A pornós döntéséhez a végső lökést egyik műsorvezető társától, a megasztáros Pflum Orsitól kapta. "Az Orsival való beszélgetés döbbentett rá, hogy egy másik út is áll előttem. Azt mondta, hogy mikor kiderült, hogy egy pornóssal kell műsort vezetnie majdnem elájult. De aztán megismert, rájött, hogy milyen ember vagyok, és már egyáltalán nem bánja, hogy én vagyok a társa. Ettől függetlenül azt javasolta, hogy más vonalon induljak el." Nerónak sokat jelent, hogy kollégái elfogadták. "A magyar pornósok közül csak Michelle Wildnak sikerült elfogadtatnia magát a tévésekkel. Talán én leszek a következő."

Hogy nem tart-e a változástól? "Picit félek az ismeretlentől, de szeretem a kihívásokat. Mielőtt pornózni kezdtem volna, egy baleset után úgy tűnt, az egyik lábam rövidebb lesz, mint a másik és soha nem táncolhatok többet. Aztán néhány év után a Moulin Rouge-ban kaptam főszerepet."

Michelle Wild

A rendezést, amit Nero a pornós a szakmában úgy szeretett, lesz lehetősége folytatni. Állítólag már megbízást is kapott, hogy a színpadra vigye egy film erotikus adaptációját. Hogy hol és mikor, arról nem árult el részleteket. Az pedig, hogy pornózzon, nem fog neki hiányozni, ugyanis mint megjegyezte "több nővel feküdtem már le mint Gesztesi." Ez ötszáznál több csajt jelent.