horoszkóp

Palcsó Tamás ígéri, nem lesz legközelebb

bry
2008.11.08. 15:46
Az ifjú énekesnek van társadalombiztosítása, a kidöntött táblákat pedig megfizeti az autót vezető barát - mondta a Velvetnek Palcsó menedzsere, az énekes pedig megígérte, soha többet nem csinál ilyet, bár, hogy milyet, arra még mindig nem emlékszik.

Palcsó Tamás még nem tudta feldolgozni a két héttel ezelőtt történt balesetet és annak következményeit. Menedzsere, Tabár István úgy látja, az énekes mintha kívülről nézne egy filmet, nincsenek saját emlékképei és így kissé olyan, mintha nem is vele történt volna mindez. Az egykori Megasztáros a baleset helyszínéről készült felvételeket még nem tudta megnézni, mindössze egy pár fotót látott, hogy tudja, mi is történhetett és mi is maradt az autóból. Édesapja összeroncsolódott autóját látva elképzelése sincs, hogy hogyan is élhették túl a balesetet.

Csoda, hogy ennyivel megúszták

Az énekes már átbeszélte a balesetkor a volán mögött ülő barátjával a történteket, és bár egyikük sem emlékszik, hogy pontosan mi történt aznap hajnalban, egy biztos: mindketten örülnek, hogy túlélték a karambolt, és nem lett senkinek sem maradandó sérülése. Nem mellesleg óriási szerencsének tartják, hogy másnak sem okoztak sérülést.

Így lábadozik Palcsó Tamás

„Ahhoz képest, hogy mi történhetett volna, kevéssel megúsztuk ezt a dolgot. Ott maradhattunk volna, vagy akárki más, de szerencsére nem ez történt. Örülök, hogy nem kellett megtudnom, hogy milyen érzés egy másik család életét tönkre tenni”, nyilatkozta Palcsó Tamás a Velvetnek. „Nem lesz legközelebb, soha többé nem fordulhat ilyesmi elő”, tette hozzá.

Reméli, mások tanulnak hibájából

„Nem lett volna szabad ennek megtörténnie. Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk idáig. Remélem, hogy lesznek emberek, akik ebből tanulnak”, mondta az énekes, aki szeretné ezt az esetet arra felhasználni, hogy felhívja mások figyelmét az ittas vezetés veszélyeire.

Palcsó a baleset során agyrázkódást szenvedett és nem tudja jobb kezét használni, mert egy vérömleny nyomja idegszálát. Az énekest jelenleg gyógytornász kezeli, mivel a sérült karjában elgyengültek az izmok.

Egy darabig sofőr vitte őket

Az agyrázkódás miatt nem emlékszik a balesetre, ráadásul a barátja sem emlékszik, hogy mi történhetett pontosan. Palcsó Tamás a baleset előtt egy születésnapon lépett fel, utána indultak el szórakozni barátjával. Arra még emlékszik, hogy hívtak sofőrszolgálatot, hogy vigye őket haza. Vele indultak el, elég sokáig ő vezetett, de azt nem tudni, hogy miért nem vitte őket haza.

A rendőrség egyelőre nem hallgatta ki az énekest, eddig csak a sofőrrel beszéltek az esetről, így nem lehet tudni, hogy pontosan mi történhetett. Palcsó édesapja kint járt a helyszínen, és szerinte a járdasziget dobhatta meg kocsit, ami után megpördültek és az oszlop fogta meg a kocsit.

A baleset az Ócsai úton történt.

A kidöntött oszlopot a sofőr fizeti

Palcsó Tamás menedzsere, Tabár István előző cikkünk kapcsán, melyben az énekes balesetével járó károkat és mentési költségeket összegeztük, mindenképpen szerette volna tisztázni, hogy bár valóban egy felelőtlenségen alapuló esetről van szó, az énekesre és barátjára nem jellemző ez a részeg száguldás. Véleménye szerint nem az adófizetők fizetik ezeket a károkat, hiszen Palcsó fizeti a tb-ét, és rendes adófizető állampolgár.

A menedzser azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a baleset során kidöntött villanyoszlopot a vétkes sofőr fogja fizetni, így a kárt egyáltalán nem az adófizetők pénzéből állítják helyre. Persze ahogy Tabár, úgy az énekes is tisztában van vele, hogy az embereknek bele kellene gondolnia abba, hogy mik lesznek tetteik következményei, és remélik, hogy ebből az esetből sokan levonják a helyes következtetést.