Gyulai Viktóriának jól esik, hogy olvasóink szerint a magyar celebek közül neki van a legszebb feneke. Igaz, nem lepte meg, hogy hátsója óriási népszerűségnek örvend. Fresh Wiki külön büszke arra, hogy rajta minden természetes, mert úgy véli, hogy nem lehet szexi az, ami művi. Elárulta azt is, hogy alakját főként génjeinek köszönheti, edzeni és diétázni csak akkor szokott, ha kedve van hozzá, illetve akkor, ha le kell vetkőznie egy férfimagazin számára. Bár ilyen jellegű felkéréseknek többször is eleget tett, a Playboy ostromának például több éve ellenáll.

Múlt héten olvasóink úgy döntöttek, hogy hazánkban Fresh Wiki a legszebb celebfenék tulajdonosa. Az eredményt természetesen a szavazás első helyezettjével is közöltük. „Mint nő, természetesen nagyon jól esik, hiszen ez is egy visszajelzés. Jó érzés, hogy első lettem” – nyilatkozta a Velvetnek házi versenyünk győztese, akinek nincs kedvenc testrésze, hiszen „globálisan elégedett” alakjával, és azt is tudja, hogy a férfiak főként hátsója miatt bókolnak neki. „Mindig kapok visszajelzéseket. Úgy vélem, a dicséreteket magamnak köszönhetem, és a bókok nem annak szólnak, hogy egy együttes tagja vagyok” – tette hozzá.

Fő a természetesség

Gyulai Viktória fontosnak tartotta kiemelni, hogy ő a természetesség híve. „Mostanában sokan mindent megcsináltatnak, amit lehet: mell- és fenékplasztika, felpumpált száj, műköröm, hajbetoldás. Az igazi szépség nem a művi dolgokban rejlik, hiszen ez egy fajta önámítás és másokat is becsapnak. Nekem még nem volt plasztikai műtétem, ami manapság igen nagy szó. Ennek az egyik oka, hogy egyelőre nincs rá szükségem. Ha idővel mégis úgy alakul, akkor lehet, hogy elgondolkozom rajta. Másrészt nagyon félek a beavatkozásoktól és az orvosoktól” – fejtette ki véleményét a híresség, aki a tetoválásokat és a testékszereket sem kedveli. „Nem tartom szexisnek ezeket a dolgokat. Szerintem a férfiak többsége ugyanígy gondolja. Vegyünk például egy köldök köré tetovált napocskát, ami a terhesség alatt görögdinnye méretűre nő. Ezektől rosszul vagyok.”

Klikk!

Fresh Wiki egyébként szerencsésnek tartja magát, hiszen főként a géneknek köszönheti sokak által irigyelt alakját. Ami a diétát és a testmozgást illeti, vannak időszakok, amikor nem él annyira szigorú szabályok szerint. „Nyáron egy kicsit mindig elengedem magam, eszem-iszom, jól érzem magam. Most is éppen hedonista módon élek. Szeptembertől persze jobban odafigyelek majd az alakomra. Sportolás gyanánt aerobicozni szoktam, vagy elmegyek futni a Normafára. Általában a hangulatomtól függ, hogy elmegyek-e edzeni.” Természetesen más a helyzet, ha le kell vetkőznie egy férfimagazin számára. „Általában 1-2 hónappal a fotózás előtt keresnek meg. Ez alatt a pár hét alatt biztosan többet mozgok, hiszen ez a saját érdekem.”

Nemet mond a Playboynak

A celeb az utóbbi pár évben számtalanszor szerepelt a FHM magazin hasábjain, és a CKM címlapján is találkozhattunk már vele. A hagyományt követve az FHM augusztusi számának címlapján is őt láthatjuk. „Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy Horvátországban fotózunk majd külső helyszínen, és nem egy stúdióban készülnek a képek. Sajnos hajnali háromkor kellett kelni, mivel reggel hatkor voltak jók a fények. A természetesség jegyében alig viseltem sminket, és a hajamhoz sem nyúltak hozzá, csak annyira, hogy egy kicsit vizes legyen” – mesélt az élményeiről a legszebb fenekű magyar sztár.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a híresség mennyire szólhat bele a munkálatokba. „Amikor megkeres az egyik magazin, akkor elkezdünk ötletelni, és összegyúrjuk a különböző elképzeléseket. Miután elkészülnek a képek, ismét tanakodunk egy keveset, hiszen én egészen más szemmel nézek a fényképekre, mint a szerkesztő, vagy a fotós. Most sikerült egy olyan sorozatot összeállítanunk, ami mindenkinek tetszik.” Gyulai Viktória kérdésünkre elmondta, nem zárkózik el attól, hogy ismét egy férfimagazin címlapján domborítson, de természetesen továbbra sem mond igent olyan felkérésekre, amikre eddig sem bólintott rá. A Playboynak például ezt követően sem hajlandó levetkőzni, pedig a lap főszerkesztője, Radnai Péter folyamatosan győzködi őt.

Magyar olvasónak magyar virgácsokat!

Ezúttal a legszebb lábú magyar celebet keressük. Írja meg nekünk, hogy ön szerint melyik magyar női celebritás lába a legcsodálatosabb! Egyszerre természetesen akár több ismert hölgyet is nevezhet.