horoszkóp

Paris Hilton Lindsay Lohannak köszönheti új pasiját

2006.09.04. 13:03
A hotelörökösnő eddig is jóban volt az elhunyt milliárdos egyetlen fiával, de mióta közösen utálják Lohant, egyre jobban összemelegedtek.

A szőke hotelörökösnő és a vörös hisztérika hetek óta szórakoztatja a bulvársajtót egymás cikizésével, és ha minden igaz, Hilton talán ennek a csatának köszönheti majd legújabb pasiját. Az skynews szerint ugyanis az örökösnő a hétvégéjét aktív shoppingolással töltötte, miközben végig nem került le a füléről a mobiltelefonja. A vonal másik végén pedig egy Brandon Davis nevű ifjú olajmilliárdos lógott, akivel Hilton végigenyelegte a cipő-, bugyi- és kisállatboltokat.

A buta punci meg a hülye pöcs

A két fél eddig nem volt igazán szoros kapcsolatban - nem került még elő például közös pornófilmjük -, de sokszor jelentek már meg együtt eseményeken, a bulvármédia pedig már eddig is tudni vélte, hogy kapcsolatuk több, mint barátság. A TMZ.com-on májusban megjelent amatőrvideóból az is kiderült, hogy Lindsay Lohant illetően is nagy a megértés kettejük közt, valamint hogy Davis egy igazi öntelt kis pöcs. A felvételen a milliárdos olajvagyon örököse Lohant szidja, kifejti, hogy a színésznő büdös, hogy a piás balhéiról elhíresült apja is jobb fej, mint a lánya, valamint hogy Lohannek jelenleg 7 millió dolláros vagyona van, ami szerinte szánalmasan ciki.

Boldogan élnek, míg

Az összeesküvés-elméletekből jeles lapok most arra a következtetésre jutottak, hogy ez a nagy összhang a Lohannal mostanában háborúban álló Hiltont akár össze is hozhatja Davissel. A két fél kétségtelenül megérdemelné egymást, de erről az elkövetkező hetekben nyilván újabb részletekkel gazdagodunk majd.