Az örökösnő Britney Spears példáján felbuzdulva maga is minél előbb szülni akar: úgy gondolja, ha állatairól tud gondoskodni, az anyaság is menne neki.

A bulikirálynő legújabb hóbortja, hogy mivel annyit lógott mostanság legjobb barátnőjével, Britney Spearssel és annak két gyerekével, benne is felébredt az anyai ösztön. "Mindig is az volt az álmom, hogy 30 évesen már négy gyerekem legyen" - mondta a 25 éves Hilton a Life & Style Weekly című lapnak, szóval jó, ha belehúz. Ráadásul abban is biztos, hogy kellőképp fel tudna nőni a feladathoz: "Vannak állataim, akikről én gondoskodom, úgyhogy biztos jól tudnék törődni a gyerekeimmel is".

Állati jó anya lesz

Hilton állatairól általában olyankor hallunk, amikor elkobozzák őket az állatvédők - mint legutóbb védett kismajmát -, vagy mert elvesznek, mint a Tinkerbell nevű csivava. Tinkerbell ugyan megkerült, de Hilton jobb, ha felkészül rá, hogy a gyerekekkel való bánásmódért is éppúgy felelősségre vonhatják, mint ha szórakozásból védett állatokat tart. Példaképét, Britneyt például rendszeresen ellenőrizték a gyermekvédelmisek, mert több ízben is veszélyeztette gyermekét.

Komolyan veszik

Hilton gyerekfelvigyázási késztetése olyan erős, hogy Britneyvel legutóbb még egy partit is otthagytak idő előtt: "Megyünk haza a bébikhez. Hiányoznak" - indokolták a velük bulizó barátaiknak. A hírek szerint annyira komolyan veszik új imidzsüket, hogy míg elértek az autójukig, sikerült egyszer sem mutogatniuk az intim testrészeiket.