A szőke ismét barna parókában bulizott egy hollywoodi leszbikus klubban, kéz a kézben egy szexi valóságshow-sztárocskával.

Hilton a vasárnap esti Screen Actors’ Guild díjátadón kezdte az estét, később négy Los Angeles-i klubot bulizott végig barátnői kíséretében, végig egy realityshow-sztárocska kezét szorongatva. Többek közt egy leszbikus bárban is jártak.

Forrás: HollywoodRag.com

Az örökösnő a díjátadó után barna parókát húzott és a Falcon nevű leszbikus szórakozóhelyen folytatta az estét, ahol – a hely szelleméhez idomulva – egy ismeretlen szexi barna lány kezét fogva tűnt fel – írja a Hollywoodrag.com.

A Daily Mail már azt is kiderítette, hogy az ismeretlen barna a Hiltonhoz hasonlóan érdemdús Brittny Gastineau, valóságshow-szédelgő celebkezdemény.

Barátnői és Gastineau társaságában az örökösnő ezután még benézett kedvenc helyére, a Hyde-ba, majd a LAX nevű celebparádé-klubban fejezték be az éjszakát.

Volt már ilyen

Nem Gastineau volna azonban az első nő, akivel a 26 éves Hiltont hírbe hozzák: amikor legutóbb három hete az L-Word című leszbikus szappanopera évadnyitó partiján mulatott – valamint szerencséltette a világot idei első villantásával - , szemtanúk szerint igen meghitten viselkedett a sorozat egyik szereplőnőjével, Katherine Moenniggel, akivel „végig fogták egymás kezét”. Hilton - aki akkor is ezt az idétlen barna parókát viselte - akkor még azt állította, azért sertepertél olyan lelkesen a leszbisorozat körül, mert nagy rajongója, ismerősei szerint pedig egyenesen akkora nagy rajongó, hogy szerepelni is akar benne.

Nagymúltú filmkarrier

Decemberben Britney Spears fenyegette meg őt egy leszbikus szexvideó nyilvánosságra hozásával, erre azonban valahogy azóta se került sor. Azt pedig, hogy expasijával, az azóta Pamela Anderson férjévé - de lehet, hogy már exférjévé - fejlődött Rick Solomonnal hogyan szexel, már mindenki réges-rég tudja: hisz Hilton teljesen érdektelen milliárdoscsemetéből csakis és kizárólag azzal vált celebritássá, hogy a gáláns exlovag felpakolta a netre házipornóikat. Ehhez képest az már valóban nem bír túl nagy újdonságértékkel hogy mit csinál Hilton az ágyban, legfeljebb az, ha ezúttal csajjal csinálja.