Spears leszbikus videóval zsarolja Hiltont

2007.12.06. 19:26
Az énekesnő levélben megfenyegette a szőke celebet, hogy nyilvánosságra hoz egy felvételt, amin Paris Hilton egy másik lánnyal smárol. Spears állítólag így próbál bosszút állni egykori barátnőjén, amiért nem köszöntötte fel születésnapján.

Spears és haverjai egy levélben értesítették Hiltont, hogy a pletykák szerint hamarosan egy újabb szexvideó kerül majd nyilvánosságra. Azt állítják, hogy a felvétel körülbelül akkora port kavar majd, mint a Hilton hírnevét megalapozó One Night In Paris című alkotás, amit állítólag Pamela Anderson harmadik férje, Rick Solomon szivárogtatott ki. Az ominózus felvételen, ami egy bulin készült, állítólag a szőke celeb az énekesnő egyik barátnőjével csókolózik.

„Figyelmeztették, amennyiben továbbra is gonosz lesz az emberekkel, a videó felkerül az internetre. A levél végén azt írják, hogy még hallani fog felőlük” – nyilatkozta egy bennfentes a Daily Starnak. Hilton mindenestre nem aggódik a levél és az állítólagos videó miatt, szerint az egész csak baromság. „Nyilvánvaló, hogy Britney és a barátai csak hülyéskednek. Paris nevetett, amikor megkapta a levelet, amit állítólag Britney írt.”

Nem viccel

Az újság szerint az énekesnő, aki szintén szívesen a kavar azonos neműekkel, így akar bosszút állni egykori barátnőjén, aki nem köszöntötte fel születésnapja alkalmából. Hilton egy Bel Airben tartott bulin ugyanis szó nélkül ment el Spears mellett, aki emiatt iszonyatosan dühbe gurult. A két celebritást állítólag a testőrök választották szét – adta hírül a Mirror. „Kiabáltak és majdnem egymásnak mentek” – mesélte egy szemtanú. Spears a balhé után átment a Four Seasons Hotelbe, és a régi szép idők emlékére villantott egyet.

Talán nem véletlen, hogy Spears ezzel a módszerrel próbál bosszút állni. Nemrég ugyanis többször is megtapasztalhatta, milyen az, ha illetéktelen kezekbe kerül egy-egy kompromittáló felvétel. Egy hawaii férfi októberben bejelentette, hogy videóra vette légyottját az énekesnővel, akivel júniusban, nyaralás közben gabalyodott össze. Bár az illető nem volt elégedett az ágyban nyújtott teljesítményével, megígérte, ha valaki elég sok pénzt fizet neki, akkor hajlandó közzétenni a felvételt.

Pár nappal később betörtek a celeb Beverly Hills-i otthonába, ahonnan a dominaszerkója mellett a tolvajok egy olyan felvételt is eltulajdonítottak, melyen Spears lányokkal hancúrozik. Az eset után az amúgy is labilis énekesnő teljesen összetört. Mivel a pikáns személyes holmik azóta sem kerültek elő, egy titkos informátor elárulta, hogyan is néz ki a szerinte szexmániás sztár szadomazo szobája.