horoszkóp

Paris Hilton ittasan vezető öccsét a sitten hagyta a család

2008.02.13. 12:50
Kapcsolódó cikkek (1)
Barron Hiltont kedden reggel tartóztatták le Malibuban, miután ittasan száguldozott az autópályán, majd egy benzinkútnál parádézott. A rendőrősön az is kiderült, hogy a tizennyolc éves fiú - akinek a törvények szerint mégs innia is tilos volna -, érvényes jogosítvánnyal sem rendelkezett. A barátai ugyan kifizették a húszezer dolláros óvadékot, de áprilisban valószínűleg bíróság elé kell állnia.

Barron Hiltont kedden reggel, pár perccel nyolc után tartóztatták le ittas vezetés miatt Malibuban. A helyszínen elvégezett vizsgálat kimutatta, hogy a tizennyolc éves fiú véralkoholszintje 0.14 ezrelék, míg a határérték csak 0.08 volna, arról nem is beszélve, hogy az Egyesült Államokban huszonegy év alatt eleve tilos is alkoholt fogyasztani. Paris Hilton öccsét ezután bevitték a Lost Hills rendőrsre, az óvadék összegét pedig ötezer dollárban (kilencszázezer forintban) állapították meg. Miután azonban kiderült, hogy a srác jogosítványa sem érvényes, ezt az összeget húszezer dollárra (k.b. három és fél millió forint) módosították. A hivatalos verzió szerint a rendőrséget egy szemtanú hívta ki, aki látta, hogy egy „fekete Mercedes össze-vissza csalinkázik, és néha az út rossz oldalán hajt”.

Tanulj tinó!

A TMZ információ szerint Barron Hilton felhívta a nővérét, hogy fizesse ki az óvadékot, testvére azonban elutasította a kérést. Paris Hilton állítólag nagyon dühös, amiért öccse követte a példáját, és nagyot csalódott benne. A szülők hasonló véleményen vannak, ők sem voltak hajlandóak leperkálni az összeget. Szerintük fiuk csak akkor tanul az esetből, ha egy kis időt rács mögött tölt. Az E! Online információ szerint a húszezer dollárt végül Hilton barátai szerezték meg, így a fiú délután háromnegyed hatkor ismét szabad volt. Diane Hecht őrmester elmondta, a Hilton-öcs" ellen várhatóan áprilisban emelnek vádat – olvasható az Associated Press oldalán.

Ámokfutás

Egy másik szemtanú szerint Barron Hilton röviddel a letartóztatása előtt "úgy vezetett, mint egy őrült". A férfi, akiről csak annyit lehet tudni, hogy Fernandónak hívják és a Pacific Coast Highway és a Corral Canyon Road kereszteződésében lévő benzinkútnál dolgozik, látta, amint a az autó rossz irányban tartott az autópályán, és felfigyelt arra az Nissan kisteherautóra is, ami szorosan Hilton nyomában hajtott. A szemtanú éppen az egyik kútnál állt, amikor Hilton betért a benzinkútra, és autójával körözni kezdett. Fernando azt állítja, a mutatvány közben fiú ráhajtott a lábára, ő pedig nekiesett a kútnak, amitől több zúzódás is keletkezett a testén.

A férfi hozzátette, amikor Hilton végre leparkolt autójával, a Nissanban ülő két férfi kiugrott a kocsiból, kirángatták őt a Mercedesből, és elvették tőle a slusszkulcsot. Majd elpanaszolták neki, hogy Hilton korábban belehajtott autójukba, amin Fernando szerint valóban volt egy horpadás. A rendőrség hivatalos közleményében az áll, hogy az egyik szemtanú a benzinkutas incidens után leültette a fiút egy buszmegálló padjára. A nyomozók szerint egyébként a koccanáskor még nem Hilton, hanem utasa vezette az autót, aki - a TMZ úgy tudja -, a barátnője volt, akivel két éve hol együtt van, hol nem.

Rossz példa

A fiú hírhedt nővérét, Paris Hiltont - szintén ittas vezetés miatt - tavaly negyvenöt nap börtönbüntetésre ítélték, amit egy kisebb megszakítással le is ült. Az örökösnő kebelbarátnője, Nicole Richie szintén emiatt került bíróság elé. Igaz, ő csak nyolcvankét percet töltött rácsok mögött. Az egyik bennfentes az E! Online újságírójának elárulta, Barron Hilton egy igazán kedves, szelíd fiú, és környezetében mindenkit megleptek a keddi események. A fiú nemrég költözött vissza a nyugati partra, miután befejezte tanulmányait egy bentlakásos iskolában. „Hiányzott neki a családja, így visszaköltözött Los Angeles-be, hogy újra együtt lehessenek. Ősszel megkezdi a felsőfokú tanulmányait” – tette hozzá az ismerős.