horoszkóp

Paris Hilton melle a büszkeségtől dagad

2008.07.17. 20:43
Kapcsolódó cikkek (1)
A szőke híresség keble a minap majdnem kibuggyant a ruhájából, amikor ellátogatott a Coco de Ville nevű szórakozóhelyre. Paris Hilton dekoltázsa az utóbbi időben többször is növekedésnek indult, majd ugyanezzel a lendülettel el is tűnt. Egy ismerőse szerint absztinens lett, ami egyesek szerint annak a jele, hogy gyereket vár, mások szerint csak egy jó melltartó műve az egész.

Paris Hilton a minap a Coco De Ville nevű szórakozóhelyen nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy sikertelenül próbálta megölelni Cristiano Ronaldót. Az attól híres, hogy híres celeb keble ugyanis majd kibuggyant barackvirág színű ruhájából. Egyelőre ugyan még senki nem vetette fel, hogy talán Paris Hiltonnak is a terhesség miatt lett lényegesen impozánsabb a dekoltázsa, de ez csak idő kérdése, ugyanis a napokban teljesen más okból újra az a hír járja, hogy a sztár várandós. A celeb egyik ismerőse ugyanis azt nyilatkozta az E!online-nak, hogy Paris Hilton mostanában nem iszik, és erre bizony eddig soha nem volt példa. Ebből persze sokan azt a következtetést vonták le, hogy a sztár születendő gyermeke miatt mondott le az alkoholról. Pár hete egy szűk ruha kapcsán szintén elindultak a találgatások, de az örökösnő akkor szinte azonnal cáfolta a híreszteléseket.

Pari Hilton ár-apálya képekben

Ami a Hilton-utódot illeti, miután legjobb barátnője, Nicole Richie teherbe esett, Paris Hilton bejelentette, hogy 2008-ban ő is életet akar adni első gyermekének. Bár akkor még nem volt apajelölt, a helyzet azóta változott. Azután, hogy Nicole Richie kislánya januárban megszületett, a celeb nem habozott sokáig, és gyorsan összejött a kismama sógorával, Benji Maddennel. Bennfentesek szerint Hilton féltékeny gyermekkori barátnőjére, és főként emiatt szeretne minél hamarabb anya lenni. „Féltékeny rá, mert mostanában ő van a figyelem középpontjában. Tisztában van azzal, hogy ő mostanában nem szerepel annyit a lapokban. Ha babát várna, újra a címlapokra kerülne” – olvasható egy ismerős nyilatkozata a hollyscoop.com oldalon. A szőke celeb egyelőre csak azt tagadta, hogy vett egy házat Nicole Richie és Joel Madden otthonának közelében.

A spekulánsok bánatára egyébként a dús kebel teória is könnyen kivédhető. Paris Hilton ugyanis az elmúlt pár évben többször is óriási cicivel jelent meg nyilvános helyeken, aztán a csodás dekoltázs egyik pillanatról a másikra eltűnt. Vagyis a látványos és periodikus változás valószínűleg valamilyen trükkös fehérneműre vezethető vissza, és nem plasztikai sebészek műve, és nem is a terhesség egyik jele.

A szőke örökösnő legelőször 2007 márciusában hagyott minket kétségek között afelől, hogy vajon ő is mellnagyobbító műtéten esett át, vagy kivételesen egy push-up melltartó akadt a kezébe mielőtt magára öltötte fekete miniruháját. Kereken egy évvel később pasija, Benji Madden születésnapi buliján ismét méretes kebellel fotózták le. A drunkenstepfather.com egyik szerzője szerint Paris Hilton valami speciális melltartót viselhetett a különleges nap alkalmából, amit pár héttel korában a bostoni Estate klub látogatói is megcsodálhattak.