A partikirálynő mindenképp szeretne végre megkomolyodni, és úgy gondolja, hogy a megváltáshoz vezető út egy kisbaba. Apajelölt ugyan még nincs, de jövőre már szülni szeretne. Pedig tudhatná, hogy a gyerekvállalás önmagában senkit sem ment meg a hülyeségtől: itt van például Britney Spears.

Paris Hilton új, a partizásnál tartalmasabb hobbit talált magának: jövőre gyermeket fog szülni. A Hilton birodalom örökösnője apajelöltet jelenleg ugyan nem tud felmutatni , de ez nem tartja vissza attól, hogy nagyon elszánt legyen. Például fizikailag is igyekszik felkészíteni magát arra, hogy egészséges anyuka legyen majd belőle. Egy Elle magazinnak adott interjújában elmondta: "Gyerekeket szeretnék jövőre, úgyhogy fel kell készítenem a testem erre." Azt nem árulta el, hogy ezt pontosan hogyan igyekszik ezt megvalósítani, esetleg Madonna mintájára vitamininjekciókkal bombázza magát, vagy egyszerűen csak felszed pár kilót .

Divatkövető magatartás

Hiltonra valószínűleg azóta tört rá a gyermek utáni sóvárgás, miután kebelbarátnőjéről, Nicole Richie-ről kiderült, hogy terhes . A szőke így lelkendezett Richie terhességéről: "Most igazán boldog. Tudom, hogy ő lesz a világ legjobb anyukája." Bár legutóbb még úgy volt, hogy Hiltonból szuperhős lesz , a Femalefirst egyik forrása szerint ő már inkább visszavonulna az állandó és fárasztó celebkedésből: "Paris azt mondta nekem, hogy 'Nagyon sok babát akarok és egy egyszerűbb életet. Nem akarok rivaldafényben élni. Sokat gondolkodtam a felpörgetett, partizós életmódomról, és aztán hallottam, hogy Nicole terhes, és eldöntöttem, hogy itt az ideje nekem is felnőnöm és felelősséget vállalnom a tetteimért. Ennek pedig a legjobb módja, hogy gyermeket szülök."

Hilton nyilván nem olvas újságot, ha nem tudja, tavalyi legjobbarátnője, Britney Spears például élő cáfolata annak, hogy a gyerekvállalástól bárki is felelős személlyé válna. Az énekesnőnek két gyereke született exférjétől, Kevin Federline-tól, ez azonban nem tartja vissza attól, hogy szinte minden héten komplett hülyét csináljon magából, a gyermekvédelmi hatóságok pedig jelenleg is eljárást folytatnak ellene amiatt, ahogy gyerekeivel bánik.

Bárány a farkasok közt

Hilton nagyon rákaphatott a felelősségvállalásra: első ilyen élménye az volt, amikor becsülettel letöltötte a rá kiszabott 23 napos börtönbüntetést . A magazin kérdésére azt is elárulta, mekkora megdöbbenést keltett férfi fegyenctársai körében, hogy ő is ott ül a sitten. Az ittasan, jogosítvány nélküli vezetésért bekerült Hilton szerint: "Az egyikük azt mondta nekem, 'nevetséges, hogy te is itt vagy benn. Engem gyilkosság miatt csuktak le'.'"