Megszülettek Jenna Jameson ikerfiai

2009.03.17. 15:10
A világ egyik leggazdagabb pornószínésznője hétfőn életet adott két fiának, és mindhárman kitűnő egészségnek örvendenek. Jameson még tavaly ősszel jelentette be, hogy ikreket hord a szíve alatt, és a növekvő pocakjáról készült képeket az egész világgal megosztotta. A híresség már régóta vágyott arra, hogy édesanya legyen, ez azonban mindeddig nem adatott meg neki.

A volt pornószínésznő hétfőn reggel egy Newport Beach-i kórházban adott életet két kisfiának - írja az AVN. A gyermekek neve egyelőre nem ismert, de "mindenki kiváló egészségnek örvend" - nyilatkozta sajtósa szűkszavúan a US Magazine-nak.

A 34 éves Jenna Jameson több mint egy évvel ezelőtt kifejtette, reméli, hogy minél hamarabb megfogan kedvesével, a pankrátor és harcművész Tito Ortizzal közös gyermeke. A kívánsága teljesült, és augusztusban az egész világ megtudhatta, hogy várandós. Majd szeptemberben egyik barátja elújságolta, hogy a januárban visszavonult pornósztár nem is egy babát, hanem egyenesen két gyermeket hord a szíve alatt.

Klikk!

„Még nagyon az elején vagyunk, ezért óvatos vagyok. Megpróbálok minél többet pihenni. Annyira boldog vagyok" - nyilatkozta akkor a sztár, aki egy hónappal később MySpace-oldalán közkinccsé tette a gömbölyödő pocakjáról készült fotókat. Jameson emellett kifejtette, az időzítés tökéletes, és még soha nem érezte magát ennyire elevennek, ennyire nőiesnek. Hozzátette, párja szintén nagyon boldog, és jó látni, hogy mennyire büszke. "Nagyon jól viseli az állapotát" - osztott meg a közzel további részleteket egy ismerős, amikor Jameson már a nyolcadik hónapban járt, és nehezen mozgott. "Tolószékben ülve ugyan, de még Tito egyik Las Vegas-i bemutatóján is részt vett múlt hónapban. Nagyon várja már, hogy anya legyen".

Az ikrek apja is hasonlóképp várakozásteljes, bár az apaság nem lesz új élmény számára, korábbi kapcsolatából már van egy fia. Ettől azonban még nagyon várta az ikreket, egyik vizsgálat után állítólag meg is köszönte kedvesének, hogy a gyermekeit hordja a szíve alatt, ami természetesen könnyekig meghatotta Jamesont. A családnak vélhetően nem nagyon lesznek anyagi gondja, Jameson tavaly a leggazdagabb pornósztár cím tulajdonosaként jelentette be visszavonulását.

A 34 éves expornós boldogsága érthető, hiszen régóta vágyott arra, hogy életet adhasson egy gyermeknek, ráadásul első próbálkozása nem sikerült. 2004-ben már volt terhes, de röviddel azután, hogy bőrrákot diagnosztizáltak nála elveszítette a magzatot. Az orvosok úgy vélik, azért vetélhetett el, mert attól rettegett, hogy hasonlóan tragikus sors vár rá, mint édesanyjára: ő ugyanebben a betegségben hunyt el, amikor Jameson még csak 2 éves volt. A híresség akkor elmondta, gyermeke elvesztésében Isten akaratát látta, hiszen ha a kicsi megmarad, nem kaphatta volna meg az életmentő - egy magzat számára azonban halálos - sugárkezelést, önként pedig soha nem döntött volna a terhesség megszakítása mellett. A gyógyultnak nyilvánított Jameson ezután mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozott, de évekig nem járt sikerrel.

Jameson 2001-ben vált el szintén szakmabeli férjétől, Brad Armstrongtól, majd 2006-ig Jay Grdina pornófilm-producer barátnője volt. Ortizzal két éve vannak együtt, de nem tervezik, hogy összeházasodnak: Jenna Jameson saját bevallása szerint Angelina Jolie példáját szeretné követni, aki Brad Pittel már hat gyermeket nevel közösen, de egyelőre még nem mondták ki a boldogít igent.