Jenna Jameson meztelenül kampányol a túl sok szex ellen

2008.08.12. 18:07
Az egykori pornós egy állatvédő szervezet kedvéért egy szál törülközőben pózolt, hogy tudassa mindenkivel, a túl sok szex igenis ártalmas. A várandós celeb így próbálja felhívni az állattulajdonosok figyelmét arra, hogy ha ivartalanítják kedvenceiket, akkor meg lehet akadályozni a nem kívánt szaporulatot. Pár hónapon belül ez a második alkalom, hogy Jameson levetkőzik az állatok védelmében.

A nyugdíjba vonult pornószínésznő a PETA állatvédő szervezet legújabb kampányában egy fehér lepedőben figyelmeztet minket arra, hogy a túl sok szex néha rossz dolog - írja a New York Daily News. Jameson és a hirdetés kitalálói ezzel a hangzatos szlogennel arra próbálják rávenni az embereket, hogy ivartalanítsák házi kedvenceiket, mivel évente több millió olyan állatkölyök jön a napvilágra, akiktől gazdáik valamilyen – általában nem túl kegyes – módon szabadulnak meg. „Mivel a kutyák és macskák nem húznak óvszert és nem szednek fogamzásgátló tablettát, ezért a mi felelősségünk a biztonságos szex, vagyis ivartalanítani kell őket. Évente milliónyi állat végzi menhelyeken, mert nincs elég befogadó otthon a számukra” – nyilatkozta a híresség. Az új kampány meglehetősen furcsa időpontban került nyilvánosságra, hiszen Jenna Jamesonról nemrég derült ki, hogy éppen babát vár.

Jenna Jameson az állatbarát szex mellett kampányol

A várandós híresség már korábban is szerepelt az állatvédő szervezet egyik kampányában. Akkor stílszerűen arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy az állatok védelme érdekében a bőrből készült ruhadarabok mellett a szexuális segédeszközöket és egyéb erotikus holmikat is illendő lenne lecserélni bőrhatású, lakk vagy más szintetikus anyagokból előállított termékekre. Az újabban vérengző zombiként meztelenkedő Jameson mellett olyan hírességek mutatták meg csupasz bájaikat a PETA kedvéért, mint például Pamela Anderson, Jude Law exneje, Sadie Frost, Dita Von Teese, Christina Applegate, Alicia Silverstone, Eva Mendes és Hugh Hefner első számű háremhölgye, Holly Madison.