horoszkóp

Gyerekrablók pályáznak Jolie legújabb fiára

2007.03.30. 16:39
A sztárpáros állítólag olyan információkat kapott, miszerint legújabb kisfiuk ellen emberrablók szervezkednek, akik 100 millió dollárt akarnak kizsarolni Pax életéért cserében. A sajtósok tagadják a hírt, a megerősített védőőrizet és Jolie pár elejtett szava azonban arra utal, akár igaz is lehet.

A Jolie-Pitt páros környezetéből származó információk szerint újabban megerősített őrző-védő szolgálat járőröz a pár háza körül, mert olyan értesüléseket kaptak, hogy egy Los Angeles-i banda el akarja rabolni legutóbb örökbefogadottjukat, a vietnami Pax Thient. Bár a lapoknak a kisfiú fotója kétmilliót sem ért meg, a biztonságiak szerint az életéért a gyerekrablók 100 millió dollár váltságdíjat terveztek kérni.

Nem olcsó hús

A pár környezetéből származó informátor a Life & Style magazinnak árulta el értesüléseit: "Ez egy rendkívül professzionális banda, akiket nem nagyon befolyásol az emberélet szentsége. Úgy tudjuk, hogy a vezetőik arra utasították a Los Angeles-i embereiket, dolgozzák ki egy lehetséges gyerekrablás tervét". Az informátor szerint Pitt és Jolie pár napot kapott volna rá, hogy összerántsa azt a piti százmillió dollárt, amivel kiválthatják a kisfiút.

Megerősített testőrséggel tagadnak

Az egész értesülés lehet persze teljesen hamis, mivel a pár sajtósai minden ilyesmit tagadnak - lehet azonban, hogy mégiscsak van valóságalapja: Jolie viselkedése ugyanis arra utal, nincs minden rendben. Egy barátja a lapnak azt állította, hogy pár nappal ezelőtt a színésznő "szipogva mondta, belehalna, ha bármi történne Paxszal. Totálisan bezárkóztak, Brad megerősítette a ház körüli őrizetet, és Angelinát és a gyerekeket sem engedi sehová anélkül, hogy ne volna körülöttük legalább öt testőr".

Az ismerős szerint Jolie-t nagyon megviseli a helyzet: "alig eszik, és aludni se tud. A gyerekek nem mozdulhatnak mellőle, szinte az idegösszeomlás határán van". Március közepén már felröppent egy olyan hír, miszerint egy külföldi útjuk során maga Jolie lett volna emberrablók célpontja, akkor azonban még időben sikerült elmenekülniük az azóta sem megnevezett helyszínről.

A nagypapa kitálal

Ezzel egyidőben derült ki az is, hogy az angol News of the World alaposan félrevezette a közvéleményt, amikor a kisfiú családi hátteréről írt. "Először is, a cikk állításaival szemben mi sose láttuk Sangot (ez volt Pax eredeti neve), születése óta a Tam Binh árvaház nevelte őt. Másodszor pedig: nem írtunk alá semmiféle papírokat vele kapcsolatban - a papírügyeket az árvaház intézte, ez a dolguk. Bennünket már csak értesítettek az örökbeadásról. Semmiféle törvényes vagy pénzügyi követelésünk nincs".

A nagymama még azt is elmondta, azt se tudták, hogy az unokájuk él: "Azt hittem, hogy már meg is halt. Direkt nem is hoztuk fel soha a témát Dung (a lányuk, a kisfiú biológiai édesanyja) előtt, mert nem akartunk fájdalmat okozni neki".