horoszkóp

Jolie-ról fürtökben lógnak a gyerekek

2007.09.21. 20:53
Angelina Jolie igazi jó anyukához méltóan saját karjaiban viszi a gyerekeket iskolába. Ha viszont tényleg egy ötödik taggal akarják gyarapítani családjukat, célszerű lenne egy kiskamaszt örökbe fogadni, aki segítségére lehetne a gyerekcipelésben.
Jolie a gyerekek gyűrűjében

Angelina Jolie kezéből már csak egy szatyor hiányzik, hogy átélje a háromgyermekes magyar anyukák mindennapjait. Szatyra ugyan nincs, még egy gyermeke viszont van, aki épp nem lóg rajta. Minden bizonnyal csak azért, mert Brad Pitt hozza őt Jolie után, hiszen mostanában együtt viszik iskolába a csapatot. Pitt imádja mind a négy gyermekét, sőt már tervbe van véve, hogy egy ötödik taggal gyarapodjon a család. Azt nem lehet tudni egyelőre, hogy az újabb kistestvért adoptálnák-e vagy az ősi módszerrel oldanák meg a kérdést. Tekintve, hogy Jolie egy pénzügyi analfabéta papucsnak tekinti Pittet, az első verzió tűnik valószínűbbnek. A Jolie-Pitt páros 2002-ben Maddoxot, három évvel később Zaharát, majd Pax Thient fogadta örökbe, majd megszületett első közös gyermekük, Shiloh.

Pitt, az igazi mintaapa

Pitt korábban azt nyilatkozta, ugyanúgy érez mindhárom gyermeke iránt, és egyformán szereti őket. "Mindegy, hogy saját, vagy örökbe fogadtad őket, mindet sajátodnak tekinted" - mondta Pitt. A színészt nagyon meghatotta, amikor egy etióp árvaházba kísérte el Jolie-t :"Látod ott őket, és elképzeled, milyen jövő vár rájuk. Legszívesebben annyit felkapnál, amennyit csak elbír a karod, és elvinnéd őket onnan. Ezeknek a gyerekeknek segítségre van szükségük, és sokkal többet kell tennünk értük."