horoszkóp

Angelina Jolie elveszítheti Zaharát

2007.11.15. 11:11
Színre lépett az etióp születésű örökbefogadott kislány nagymamája és állítólagos édesanyja, akik most vissza akarják szerezni Zaharát a Jolie-Pitt párostól. Jolie közben állítólagos terhességéről is nyilatkozott végre: mint elmondta, a hír nem igaz. Egyelőre. De ez a közeljövőben megváltozhat.

Hiába szeretne Angelina Jolie és Brad Pitt minél nagyobb családot, lassan két gyerek mínuszban lesznek. Nem elég, hogy a Jolie terhességéről szóló pletykák nem igazak, előkerült etióp kislányuk, Zahara nagymamája és eddig halottnak hitt édesanyja, akik igényt tartanak a két évvel ezelőtt örökbefogadott gyerekre. A 2005 nyarán örökbefogadott kislányt a színésznő egy árvaházban találta, az akkori információk szerint a rendkívül rossz egészségi állapotú gyerek mindkét szülője meghalt AIDS-ben.

Vissza az egész

Az etiópiai kislány biológia nagymamája azt állítja, hogy Zahara papírjait rosszul töltötték ki az AIDS-árvákkal foglalkozó hatóságok – írja most a FemaleFirst. Az örökbefogadási iratokon, melyeket az In Touch Weekly magazin is megkapott, az áll, hogy a gyermek árva, vagyis nem élnek a szülei. Az idős hölgy szerint azonban lánya, Mentewab Dawit Lebiso, a halottnak hitt édesanya igenis él, és azért akarja visszaszerezni Zaharát, mert szeretné, ha a gyermek megismerné a gyökereit. Lebiso hozzátette, a nagymama már többször is megpróbálta hivatalosan is bejelenteni igényét a kislányra, de anyagi helyzete miatt nem jutott semmire. A nagynéni, Zinash Haile Yenero szerint Jolie figyelmesebb is lehet volna, amikor örökbefogadta Zaharát. Yenero azt is nehezményezte, hogy a színésznő és családja nem látogatott el Etiópiába.

A lányom nélkül soha

A pár egyik ismerőse szerint Angelina Jolie nem hagyja majd, hogy elvegyék tőle gyermekét, ugyanis meg van győződve arról, hogy Zahara állítólagos édesanyja nem az, akinek mondja magát. „Zaharának csak napjai voltak hátra, Angelina megmentette őt. Úgy véli, ekkor egy életre szóló kapocs alakult ki köztük” – tette hozzá a pár barátja.

Nincs utánpótlás

Bár pár hete egy olasz hivatalnoknak köszönhetően felröppent a pletyka, miszerint Angelina Jolie ismét várandós, a színésznő most cáfolta ezt – olvasható a Sawf News oldalán. Igaz, azt nem tagadta, hogy valamikor a közeljövőben bővíteni szeretnék majd az amúgy sem szűk családi kört. „Mindig kering egy ilyen pletyka, de most például nem igaz. Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem vállalunk még egy gyermeket” – nyilatkozta a celeb az MTV Newsnak.

Multikulti

Egy ilyen nagy család nem csak sok örömet, hanem sok gondot okoz. Brad Pitt és Angelina Jolie most éppen azon töri a fejét, hogyan ünnepeljék meg a karácsonyt gyermekeikkel, akik mind különböző országból származnak. „Még nem tudjuk, hogyan ünnepeljük majd a karácsonyt. Megpróbálunk minél több hagyományt megőrizni. A fiúkkal, aki úgy Ázsiából származnak, például mindig megünnepeljük a Hold Fesztivált” – nyilatkozta a színésznő a Daily Expressnek. Jolie azt is elárulta, Brad Pittel és a gyerekekkel reggelente sokat heverésznek együtt az ágyban. Szerinte ezeknek az örömteli pillanatoknak köszönheti, hogy még nem őrült meg.