horoszkóp

Angelina Jolie leugatta a CNN-t

2008.02.08. 16:00
Kapcsolódó cikkek (1)
A színésznő - bármi is legyen az igazság terhességével kapcsolatban - továbbra is azt akarja, hogy a világ inkább ENSZ jótékonysági nagyköveti szerepével foglalkozzon. Pechje van: hiába utazott Irakba, még a CNN-t is csak a terhességének híre érdekli.

A hivatalosan még nem terhes - ám nem hivatalosan bő ruhákat viselő, állítólag kívánós és ájuldozós - Angelina Jolie olyan programot talált magának, ami nem a legmegfelelőbb , ha az ember épp ikrekkel várandós kismama, főleg nem, ha még veszélyeztetett terhes is: Irakba utazott. Amikor pedig még a CNN is a terhességéről faggatta, kiborult.

Ha rajta múlik, megoldja

A színésznő az Egyesült Államok Külügyminisztériumának delegációjával, az ENSZ jótékonysági nagyköveteként látogatott az országba, hogy felmérje az életkörülményeit annak a négymillió embernek, akik a háború miatt veszítették el otthonaikat. Pasija, Brad Pitt nem kísérte el, otthon apukázik a négy gyerekkel Los Angelesben.

„Ami Irakban történik, és amilyen irányba Irak az elkövetkező években fejlődik, az az egész Közel-Kelet jövőjét befolyásolja. Ezért a legfőbb célunk, hogy humanitárius eszközökkel megelőzzük azt a krízist, amit egy ekkora kitelepítés okozhat, a zavargásokat és agressziót” – nyilatkozta az okos színésznő, aki nem csak a közel-keleti békefolyamatokhoz ért, hanem az Economistban is publikált már a szudáni válságról.

Képaláírás

Látogatása alatt Jolie az amerikai katonákkal a bagdadi Zöld Zóna kantinjában vacsorázott, és találkozott David Petraeus tábornokkal, valamint az ügyben illetékes iraki miniszterrel. Állítólag Nuri al-Maliki miniszterelnökkel is tervezett egy találkozót.

Aha, klassz, de most akkor terhes?!

Mivel a róla készült fotókon a rohamsisakos színésznő a vastag golyóálló mellényt is visel, a terhességi hírekre éhes médiafogyasztók továbbra sem lehettek okosabbak, holott jelenleg ez foglalkoztatja leginkább a lapokat. Olyannyira, hogy még a CNN tudósítója is feltette a kérdést Jolie-nak, amikor Bagdadban interjút adott nekik. „Ó, ne már, hagyjuk ezt” – reagált a színésznő a riporteri kérdésre, majd beszólt: „Maradjanak hűek a hagyományaikhoz! Maguk a CNN! Ne csinálják már ezt!”. Jolie-nak a jelek szerint elkerülte a figyelmét, hogy a CNN éppúgy foglalkozik sztárhírekkel, mint bármely más csatorna.

A színésznő egyébként egy hete a Santa Barbara-i Filmfesztiválon – ahol szintén egy bő lebernyeget viselt -, kijelentette: „Imádok anyának lenni. Ez a szenvedélyem”.