Droggyanú miatt nem szívható le Kelemen Anna hája

2007.12.21. 10:57
A playmate, aki már többször is megműtette magát, ismét bejelentkezett egy klinikára, mivel felszedett pár kilót. Az orvosi csapat azonban nem vállalta a zsírleszívást, ugyanis az egyik konzultáción tág pupillával és vérző orral jelent meg. Funk Sándor szerint ezek az ópiátelvonás tünetei, és ha a celeb tényleg újra drogozik, az altatás túl kockázatos a számára.

A Blikk információ szerint Kelemen Anna az utóbbi időben felszedett pár kilót – főleg a hasi tájékra, és úgy döntött, hogy egy magánklinikán megszabadul a feleslegtől. Be is jelentkezett zsírleszívásra, az intézmény orvosai azonban nem vállalták a műtétet. A szőke celeb, aki régebben azt állította egymillió forintot költ havonta a külsejére, ugyanis meglehetősen rossz állapotban jelent meg az egyik vizsgálaton, pupillái tágak voltak, az orrából pedig véres savó folyt. „Az egész szervezete toxikálódott, a szövetei között mérgező folyadék van" – nyilatkozta a lapnak egy neve elhallgatását kérő orvos. A klinika dolgozója azt is elárulta, nem biztos, hogy Annácska újra kokainozik, valószínűleg más szert szed, ugyanis a fehér portól elmegy az étvágy, így soványabbnak kellene lennie, nem pedig fordítva. A magánklinikán az a pletyka járja, hogy egy idősebb kolléga mégis vállalja a műtétet.

Funk Sándor addiktológust szerint a savós és véres orrfolyás, valamint a tág pupilla egyaránt az „ópiát elvonási tüneteként jelentkezik.” Az addiktológus szerint Annácska pár nappal a tünetek jelentkezése előtt valószínűleg használt drogokat. Az addiktológus igazat adott a magánklinika szakembereinek is, ugyanis a függőknél sokkal nehezebb eltalálni az altató megfelelő mennyiségét, ha túl sokat kapnak nem ébrednek fel, ha túl keveset, akkor nem alszanak el.

Havas Henrik már novemberben, egyik blog bejegyzésében megemlítette, lehet, hogy a celeb visszaesett és újra kábítószerezik. Az ügyben nyomozás is indult, többek között kihallgatták a Tanár Urat is. Kelemen Anna ügyvédje szerint azonban nem lesz folytatása az ügynek. „Biztos vagyok benne, hogy napokon belül kézhez kapom a megszüntető határozatot. Az ugyanis, hogy valaki azt nyilatkozza, hogy Annácska újra droghoz nyúlt, még nem elég egy eljárás lefolytatásához” – nyilatkozta nemrég a Borsnak dr. Magyar György, aki hozzátette ügyfelét tanúként idézték be, aki mindvégig tagadta, hogy újra kábítószerezne.

Spears is kockázatos páciens
Miután a problémás celeb szeptemberben az MTV díjkiosztója után szembesült azzal, hogy már nincs olyan jó formában, mint régen, úgy döntött, tetőtől talpig átoperáltatja magát. Egy ismerőse szerint Spears három orvossal is konzultált „az implantátumok, az orrműtét, a zsírleszívás és az arca botoxozása miatt”. Egyikőjük úgy vélte, hogy az énekesnő túl kockázatos ügyfél, és nem vállalta a beavatkozásokat. Egy másik klinikán ugyan feltöltötték az ajkait, de ennél többre nem voltak hajlandóak. Őt valószínűleg hasonló okból hajtották el, mint Annácskát, hiszen róla is többször felmerült, hogy esetleg kábítószerezik.

Eközben tovább folyik a nyomozás a playmate kutyájának, Zeusznak az ügyében, aki októberben megtámadott egy idős hölgyet. Annácskát novemberben egyszer már kihallgatták gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés, illetve segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt, de most ismét beidézték. Az ügyben gyanúsítottként szereplő celeb azonban nem jelent meg a rendőrségen – adta hírül a Bors. Annácska ügyvédje, dr. Magyar György nem tudja, hogy védence hova tűnhetett. Kelemen Anna állítólag egyszer igazolhatja a távollétét, de legközelebb hivatalból is előállíthatják.